Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék már egy barátnőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék már egy barátnőt, de nem tudom hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon egy barátnőt, de nem csak a szex miatt, hanem hosszú távra, komoly kapcsolatot szeretnék (amiből idővel esetleg házasság is lehetne), de félek, mert nem tartom magam egy donhuannak és szerintem pont ez a gond!

Alapjában egy kicsit visszahúzódó srác vagyok, de ha valakivel megtalálom a közös hangot, akkor fel tudok oldódni!

Bulizni egyáltalán nem járok, (azt is mondhatnánk, hogy egy itthonülő "kocka" vagyok) ezért talán inkább az interneten szeretném megtalálni a nagy őt, hogy mire esetleg eljutnánk a találkozáshoz, már magabiztosan állhassak elé!

Tudnátok ajánlani valami nem fizetős ismerkedős oldalt, vagy tippet ahhoz, hogy találhatok ilyen magamhoz hasonló, visszahúzódó lányokat?

Vagy esetleg bármi tanácsot, amivel szerezhetnék egy barátnőt, mert már eléggé kezd elegem lenni a szingliségből!

F/19

2009. aug. 8. 23:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Vannak barátaid, akik hajlandóak elmenni veled szórakozni? Mert akkor irány egy Rerto-party. Nálam nagyon bejön, pedig én sem vagyok nagy partyarc. Hidd el, a visszahúzódóbb lányok ott fordulnak meg. Vagy menjetek el egy vacsira egy olyan étteremben, ahol élő-zene van. Egy pohár bor, és bátran felkéred a lányokat táncolni. Senki nem fog azért lenézni, mert próbálsz udvarolni. Ha így működne a világ, senki nem találna párt...

Társkereső oldalak szerencserátája sajnos elenyésző. Másfél évnyi keresés után találtam meg a párom, akivel lassan két éve együtt vagyok. De ez is szerencse kérdése. Azóta az az oldal is fizetős lett egyébként.

De nem kell visszahúzódónak lenni, meg kell találnod azt a fajta szórakozást, ami neked is bejön, és ilyen helyeken biztosan találsz hasonló érdeklődési körű lányokat is. Sok sikert!

20/L

2009. aug. 8. 23:16
 2/15 A kérdező kommentje:

Akkor a másik lényeget ki is felejtettem! :)

Barátaim nem nagyon vannak, itthon ülök egész nap, ezért szeretném inkább az interneten megtalálni az igazit, itt magabiztosabb is vagyok, csak azt nem tudom, hogy hol kezdjem el!

2009. aug. 8. 23:19
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem nagyon ismerem az internetes társkeresőket. Szerintem jobb a szemtől szembe, de izlés kérdése. A legfontosabb, hogy nem szabad félni a lányoktól, ők is ugyanúgy zavarban lehetnek, mint te. Próbálj meg először minél többel beszélgetni csak úgy. Sokat segít, hogy ne jöjj zavarba, ha a nagy Ő-vel akarsz beszélgetni.

Járkálj olyan helyekre ahol tudsz ismerkedni. Bárhová klubbokba, könyvtárba stb. Bárhol szóba elegyedhetsz velük. Hidd el nem fogják leharapni a fejed, még ha esetleg nem is tetszel nekik. Egy kis bók, meg kedvesség, és már megy is. Ja és tarts ki a véleményed mellett, ne légy bólogató János. Ha látják, hogy határozott vagy az fél siker :D

2009. aug. 8. 23:22
 4/15 A kérdező kommentje:

Én viszont egyre jobban hajlok az internetes társkeresők felé, csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb, ami ingyenes is egyben!

Ebben tudna esetleg valaki segíteni?

2009. aug. 8. 23:26
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Hello! Gondold egy ha egy nő ugyanigy van vele mint te, akkor abból biztos hogy lehet valami:) Tehát biztos meg fogod találni. Hogy mennyi időbe telik azt senki nem tudja megmondani, vagy hogy tényleg az első lesz e az igazi, sajnos ez nagyon ritka eset. A net az teljesen természetes dolog ma már, nem mindenkinek de szerintem így van! Én a mai menyasszonyommal a neten beszéltem először, de nem az első barátnöm. Ettől függetlenül a mindennapokban máshol is próbálkozz beszélgetni lányokkal, mert nem is baj de előirva sincs hogy neten kelljen megismerni. Azt nehogy elmondd egy lánynak se az elején hogy te házasságon gondolkodsz, mert úgy megijjednek hogy elszaladnak! Bőven van társkereső oldal, én már egy jó ideje nem foglalkozok vele úgyhogy biztosat nem tudok, de ha beírod a google-be hozni fog jó sok találatot és megnézed melyik jó. love.hu-ra emlékszem ha még van. Ha elolvasod róla az infót kiderül hogy ingyenes e. Vagy esetleg chat-elhetsz is, ha türelmes vagy! kb 100-ból 1, nem biztos ha szerencsés vagy lehet 1-ből 1. De sajnos ott sok átverés van. Ha nem hajlandó egy lány telefonon egyeztetni veled addig ne talizz!
2009. aug. 8. 23:31
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

az első lépés a netes randi. Ha addig

nem jön össze kapcsolat, utána jöhre az élő. És egy titok: a lányok is ugyanúgy paráznak, mint a fiúk!!!

2009. aug. 8. 23:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Húhh, hát köszönöm, holnap majd körülnézek jobban a társkereső oldalak között!
2009. aug. 8. 23:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Bár kicsit cikinek érzem, de hát valahol el kell kezdeni, mert ha csak ülök a gép előtt sose lesz semmi! :D
2009. aug. 8. 23:35
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Én is úgy voltam vele. Nem mertem. Ha eljutsz valamikor egy csókig és a te gondolataidba fel merül hogy jó volt e a lánynak ne kérdezd meg hogy jó volt e, ez egy jó tanács! Mert ha már belemegy az sose rossz neki. párom.hu is van ha még van. Keress rá, mióta én nem foglalkoztam vele azóta lehet hogy van még 15 másik oldal:)
2009. aug. 8. 23:40
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Próbálj chat-elni is,nem mindig jön be de a nagyszámok törvénye hogy előbb-utóbb bejön!!! Ha azzal kezdi egy nő hogy kinyalnál e az biztos hogy komolytalan. Ha értelmesnek néz ki a dolog, következő lépés az msn de legalább vagy 15 percet beszélgess normálisan és úgy kérdezd meg finoman hogy msn-en beszélgetne e (kor, hogy hivnak, msn cim nem jön be a nőknek sem), utána a telefon, ha nem is telik sok telefonálásra valahogy legalább egy picit, akkor tudod hogy tényleg hallasz egy női hangot, nem kamu az egész.
2009. aug. 8. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!