Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez velem? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez velem? Miért vagyok ilyen, és hogy változtathatok rajta?

Figyelt kérdés
Lusta vagyok találkozni a pasikkal. mármint ezt úgy értem, hogy akárkivel jártam eddig 2 ember kivételével egyikkel sem akartam találkozni, inkább otthon maradtam és elvoltam egy magamba vagy a barátaimmal. folyton kifogásokat kerestem és bújkáltam ha a barátaimmal mentem valahova ne hogy megtudja hogy csak vele nem akartam találkozni. egyszerűen nem vagyok kíváncsi soha már nem is jövök össze senkivel....

#szerelem #találkozásstb
2012. okt. 22. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:

miért vagy ilyen lusta?

ne legyél ilyen negatív...

2012. okt. 22. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
azért mert nem voltál bejélük igazán szerelmes, hidd el ha majd szerelmes leszel éjjel-nappal a pasival lennél
2012. okt. 22. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Most jársz valakivel?

talán lehet az a probléma, hogy félsz a csalódástól és azért nem mersz találkozni senkivel?! (csak egy tipp)

Vagy félsz hogy elrontasz valamit. Ilyet nem hallottam még amúgy, bár velem volt hasonló de nem pasikkal hanem pont barátokkal. Annak mondjuk az volt az oka, hogy apám nem nagyon engedett el sehova meg mindig meg volt szabva hogy mikorra érhetek haza mikor elengedett, és miután apám meghalt (19 voltam) akkor sem maradtam ki sokáig és nem is nagyon mentem el sehova. Talán megszokásból, meg talán mert lelkiismeretem is volt hogy én most elmenjek akárhova (már a gyász után jóval később is így volt és még igazából a mai napig) Bár én a pasimmal együtt élek de a barátokkal való találkozás hasonló helyzetű nálam mint a te problémád.

2012. okt. 22. 00:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek a második válaszolóval!
2012. okt. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!