Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek egy olyan rocker lányról, aki vagányan, de nőiesen öltözködik és nem depressziós meg magába zárkózó, hanem egy barátságos, kedves, életvidám, bulizós lány?

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 23:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem az a fajta lány vagyok.. :D
2012. okt. 22. 00:09
 12/17 10inchhero ***** válasza:
rocker srácként csak annyi a véleményem, hogy miért kell erről véleményt kérdezni? Azért mert (sajnos) nem sok ilyen lány van, még nem ciki, sőt..!!
2012. okt. 22. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Magyar vagyok nem turista taskad van?

walkman log az oldaladon?

van kinyult halalfejes magyarrockzenekaros polod?

nyaron is bakancsban jarsz?

Ha barmelyik kerdesre `nem` a valasz, akkor enm is vagy rocker.

:)

2012. okt. 22. 02:30
 14/17 10inchhero ***** válasza:
utlosó, ez bizony hatalmas hülyeség... A rockerségnek több alfaja van (punk, dark, death stbstb, de még az emo is)... Ezek közül nekem sincs egyik sem, mert nem "olyan" rocker vagyok, hanem inkább metalcore, deathcore és progresszív/industrial felé húz a fülem :D és ezekhez méltóan deszkás cuccokban mászkálok... Mégis rocker vagyok én is!
2012. okt. 22. 10:55
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves 13...Én bár igennel válaszolnék minden kérdésedre, mégsem kimondottan rockernek tartom magamat!

Azért mert én jó lázadóhoz hűen, utálom ha skatulyáznak...bár tény, hogy ezzel is máris skatulyába kerültem, de ez van...az embereknek címkékre van szükségük, amikkel teleaggathatják a másikat...az az ő bajuk...Viszont amit írtál, az akkor is baromság...xD

És egyetértek az utánad lévővel abban, amit a különböző fajtákról írt...

17/L

2012. okt. 22. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:

13as vagyok, nem veletlenul irtam azt amit es nem is veletlenul volt szmajli a vegen :) De latom ugrottatok, igy celbatalaltam :)

14: sajnos ennyire nem vagyok kepben az alfajokban, szerencsere. De mivel itt van tolunk 325meterre minden evben pl a rockmaraton, azert latni h mi az altalanos tendencia meg mindig. Nekem mindegy epp, mindenki azt csinal amit akar, ettol meg sztem gazok azok a dolgok, amiket korabban leirtam..

15: Tovabbra is elfogadom h vannak mar ilyen mindenfele rockerek, no para :)

Amikor en 17 voltam, korulottem is voltak sokan olyan tipikus rockerek, amiket leirtam. Tatyo, bakancs, walkman, polo...De ahogy majd Te is ki fogod, ok is kinottek. Semmi baj nincs azzal ha vki rocker, de azzal mar van ha igenytelen es gaz. MArpedig nyaron bakancsban lenni vagy 2012ben walkman-nel az oldaladon fesziteni igencsak necces.

"jo lazadohoz huen..." Ezt pedig majd vegkepp kinovod :)

Remelem ararchia tetko is van mar rajtatok, ezt az elobb kihagytam.. :)

2012. okt. 23. 02:21
 17/17 Atomnindzsa válasza:

Tetkó?!?! legfeljebb billog, vazze, az az igazi rocker :D

a kérdező kérdésére válaszolva: ha ilyen vagy, szúrnálak, ha nem...akkor is :D

2012. okt. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!