Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Patthelyzet. Csajok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patthelyzet. Csajok, ti melyik pasit választanátok?

Figyelt kérdés

Pár hete elkezdtem böngészni a társkereső oldalakat. Szerencsére sikerrel jártam,megismerkedtem két pasival is,mindkettővel találkoztam már. Az egyik egy okos kedves,megbízható,de egyáltalán nem az esetem típus. A másik meg BAROMI dögös jófej,stb.stb.,szóval totálisan megfelel az ízlésemnek,viszont az a típus,aki "jön-lát-megy". Szóval kockázatos.Én úgy vettem észre,mindkettőnek tetszem,viszont én nem tudok dönteni. Ha az eszemre hallgatok,az elsőt,ha a szívemre,akkor a másodikat választom. Ti kit választanátok??? Előre is köszi.

22/L

2012. okt. 21. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Küldj magadról képet mert akkor jobban tudjuk mérlegelni a helyzetet :)
2012. okt. 21. 18:58
 22/31 anonim ***** válasza:
Mert akkor jobban tudjuk hogy ki passzol az egyéniségedhez
2012. okt. 21. 18:59
 23/31 anonim ***** válasza:
Kerdezo. tipikusan a kulsosegekre hajto kis capfka vagy, akarhogyan is tagadnad.
2012. okt. 21. 19:57
 24/31 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem értem, hogy miért kell rögtön ezzel jönni, hogy csak a külsőségekre hajt. Ha nincs meg a vonzalom, és kb úgy érzi az ember, hogy bottal se nagyon érne hozzá, akkor miért járjon vele? Ha nincs vonzalom, akkor a szex nem menne köztük hiába jó fej. Nem? A pasik se járnának olyan lánnyal, max ha már nagyon nem bírják már... Lehet szidkozódni.
2012. okt. 21. 23:00
 25/31 Tyler913 ***** válasza:

Klasszikus jófiú-rosszfiú párosítás:) Na vajon kit fogsz választani?

Tipp: már eldöntötted,hogy a másodikat,csak megerősítést keresel.Aztán amikor a második kihasznál-kifacsar,akkor kisírod magad az első vállán.

Bocsi,ha rosszmájú voltam:)

Egyébként,hogy tanácsot is adjak: miért kéne máris döntened? Az első szerintem eleve kiesik,nem leszel boldog valaki mellett,ha nincs meg a kémia,szóval ismerkedj tovább.Lehet például,hogy a második egyáltalán nem kalandor,csak úgy néz ki.De az is lehet,hogy egy harmadik pasi lesz a befutó,aki kívül-belül tetszik.

2012. okt. 31. 13:56
 26/31 anonim ***** válasza:
22 éves vagy, előtted az élet... én a helyedben a dögöset választanám. Te is megbántódnál az első helyében, ha így gondolnának rád, nem? Tehát szerintem azt válaszd, akire vágysz, mert különben meg fogod bánni, és az is lehet, hogy később undorodni fogsz a férfiaktól.
2012. okt. 31. 14:11
 27/31 anonim ***** válasza:
na hogy döntöttél?
2012. okt. 31. 14:18
 28/31 anonim ***** válasza:

Én ha két ilyen nő közül kéne választani, én a jobbik kinézetelű, szexuálisan izgatóbbat választanám. Vele lehet jót szexelni, az a lényeg. Embez meg leht akármilyen nagyvonalú, meg kedves csicskóta, ha szexuálisan dögunalomnak tartanám, biztos felé se finganék. Ilyen az élet. Jah, és nem törődnék vele,hogy mikor lép le a szebbik, a lényeg,hogy egy időre nekem is megvolt, én is részesültem az őtőle kapható kéjből. Ez már azt jelenti,hogy ezt is sikerült megélni. Amaz csak maximum baráti státuszig törhet, de onnattól a sorompó lezárulna.

Karrierben hallgass az eszedre, szerelemben meg a szívedre. Ezt így kell. Azok akik fordítva teszik sose lesznek igazán buldogok.

2012. okt. 31. 14:22
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Max. a másodikkal dugj egyet, aztán keresd tovább az igazit.
2012. okt. 31. 14:47
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdésedre te is tudod a választ, a dögös jófejt fogod választani egyértelmű. Legfeljebb egy jót dugtok. Majd utána feljössz ide panaszkodni, hogy "milyen szemetek a pasik mert otthagynak, csak szexre vagyok jó"

Veszteni nem fogsz vele, legfeljebb lesz pár jó éjszakád:-)

2012. okt. 31. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!