Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patthelyzet. Csajok, ti melyik pasit választanátok?
Pár hete elkezdtem böngészni a társkereső oldalakat. Szerencsére sikerrel jártam,megismerkedtem két pasival is,mindkettővel találkoztam már. Az egyik egy okos kedves,megbízható,de egyáltalán nem az esetem típus. A másik meg BAROMI dögös jófej,stb.stb.,szóval totálisan megfelel az ízlésemnek,viszont az a típus,aki "jön-lát-megy". Szóval kockázatos.Én úgy vettem észre,mindkettőnek tetszem,viszont én nem tudok dönteni. Ha az eszemre hallgatok,az elsőt,ha a szívemre,akkor a másodikat választom. Ti kit választanátok??? Előre is köszi.
22/L
Klasszikus jófiú-rosszfiú párosítás:) Na vajon kit fogsz választani?
Tipp: már eldöntötted,hogy a másodikat,csak megerősítést keresel.Aztán amikor a második kihasznál-kifacsar,akkor kisírod magad az első vállán.
Bocsi,ha rosszmájú voltam:)
Egyébként,hogy tanácsot is adjak: miért kéne máris döntened? Az első szerintem eleve kiesik,nem leszel boldog valaki mellett,ha nincs meg a kémia,szóval ismerkedj tovább.Lehet például,hogy a második egyáltalán nem kalandor,csak úgy néz ki.De az is lehet,hogy egy harmadik pasi lesz a befutó,aki kívül-belül tetszik.
Én ha két ilyen nő közül kéne választani, én a jobbik kinézetelű, szexuálisan izgatóbbat választanám. Vele lehet jót szexelni, az a lényeg. Embez meg leht akármilyen nagyvonalú, meg kedves csicskóta, ha szexuálisan dögunalomnak tartanám, biztos felé se finganék. Ilyen az élet. Jah, és nem törődnék vele,hogy mikor lép le a szebbik, a lényeg,hogy egy időre nekem is megvolt, én is részesültem az őtőle kapható kéjből. Ez már azt jelenti,hogy ezt is sikerült megélni. Amaz csak maximum baráti státuszig törhet, de onnattól a sorompó lezárulna.
Karrierben hallgass az eszedre, szerelemben meg a szívedre. Ezt így kell. Azok akik fordítva teszik sose lesznek igazán buldogok.
Kérdésedre te is tudod a választ, a dögös jófejt fogod választani egyértelmű. Legfeljebb egy jót dugtok. Majd utána feljössz ide panaszkodni, hogy "milyen szemetek a pasik mert otthagynak, csak szexre vagyok jó"
Veszteni nem fogsz vele, legfeljebb lesz pár jó éjszakád:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!