Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patthelyzet. Csajok, ti melyik pasit választanátok?
Pár hete elkezdtem böngészni a társkereső oldalakat. Szerencsére sikerrel jártam,megismerkedtem két pasival is,mindkettővel találkoztam már. Az egyik egy okos kedves,megbízható,de egyáltalán nem az esetem típus. A másik meg BAROMI dögös jófej,stb.stb.,szóval totálisan megfelel az ízlésemnek,viszont az a típus,aki "jön-lát-megy". Szóval kockázatos.Én úgy vettem észre,mindkettőnek tetszem,viszont én nem tudok dönteni. Ha az eszemre hallgatok,az elsőt,ha a szívemre,akkor a másodikat választom. Ti kit választanátok??? Előre is köszi.
22/L
16:39
Háááát,annak tuti örülnék,csak akárhányszor ilyen pasija volt mondjuk vmelyik barátnőmnek,nem ez lett a vége.
Ja,és ha ez számít :
az első kb. úgy néz ki,mint Fernando Torres,a második meg mondjuk Chris Pine és Liam Hemsworth összegyúrva ;)
Vannak társkereső oldalak is ??
Basszus, mit keresek én itt tovább ???
Chris Pine és Liam Hemsworth? Hűűűűűűűűűűűűűű,az nem semmi...
ha elszalasztod,hülye vagy. szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!