Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti melyiket választanátok ha a lánynak nem jöttök be?
Szerintem mindkettő rossz.Velem az utóbbi időben már jó párszor megesett és a legelső lány volt is olyan szemét,hogy hetekig nem válaszolt,erre hetekkel később kinyögte,hogy legyünk csak barátok.De 4 hét után is ennyire volt képes 4 szaros sorra.Legszívesebben megmondtam volna,hogy legyen a barátod a jó édes anyukád.Azóta ki is szerettem abból a lányból.Jött egy másik akivel rengeteget beszélgettünk,ő meg egyáltalán nem akar egyenlőre pasit ami eléggé mellbe vágott.Szar érzés mindenféleképpen,néha legszívesebben felkötném magam,mert azzal is jobban járnék.
Régen amikor köcsög tapló módon bántam az emberekkel és senkit nem engedtem magamhoz közel akkor is csak a ribancok próbálkoztak nálam.
Szóval úgy tűnik,hogy így ver az isten,csak azt nem tudom,hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!