Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, ti melyiket választanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti melyiket választanátok ha a lánynak nem jöttök be?

Figyelt kérdés
Folytassa a beszélgetést veletek és később finoman mondja meg, úgymond rávezetve titeket, hogy csak barátok lehettek max? Vagy rögtön az elején persze finomabban? A lényeg, hogy nem szeretnék megbántani valakit... Szóval melyik variáció a kissebb rossz? Melyiket lenne könnyebb elfogadnotok?

2012. szept. 25. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
személytől függ
2012. szept. 25. 23:23
 2/10 anonim ***** válasza:
rögtön az elején, és durván, hogy ne sajnáljam.
2012. szept. 25. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
mondja már az elején.
2012. szept. 25. 23:34
 4/10 A kérdező kommentje:
És ha durván akkor az nem lesz csalódás nektek? Mert mikor velem durvák voltak az nekem is fájt... Én ezért nem akarok megbántani senkit sem.
2012. szept. 25. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább finoman mint durván. És az mindegy hogy a beszélgetés elején vagy végén de mindenképpen az első beszélgetás vagy randi alkalmával amikor ez tudatosult benned, hogy nem szeretnél többet.
2012. szept. 25. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan és őszintén. Ha már beleélte magát valamibe, akkor jobban fog fájni, a pofáraesés.
2012. szept. 25. 23:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne durván, de minél előbb építsen le, hogy ne éljem bele magamat, meg persze az idő se menjen feleslegesen.
2012. szept. 25. 23:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Az elején, hogy ne élje bele magát a másik fél.
2012. szept. 26. 08:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő rossz.Velem az utóbbi időben már jó párszor megesett és a legelső lány volt is olyan szemét,hogy hetekig nem válaszolt,erre hetekkel később kinyögte,hogy legyünk csak barátok.De 4 hét után is ennyire volt képes 4 szaros sorra.Legszívesebben megmondtam volna,hogy legyen a barátod a jó édes anyukád.Azóta ki is szerettem abból a lányból.Jött egy másik akivel rengeteget beszélgettünk,ő meg egyáltalán nem akar egyenlőre pasit ami eléggé mellbe vágott.Szar érzés mindenféleképpen,néha legszívesebben felkötném magam,mert azzal is jobban járnék.

Régen amikor köcsög tapló módon bántam az emberekkel és senkit nem engedtem magamhoz közel akkor is csak a ribancok próbálkoztak nálam.

Szóval úgy tűnik,hogy így ver az isten,csak azt nem tudom,hogy miért.

2012. szept. 26. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem finoman, de hamar. Ha későn szólsz akkor beleéli magát... De ne durván, mert egy életre megutál. Szóval finoman, utalj rá, ne úgy, hogy meglátod, és 'nem lesz köztünk semmi' vagy ilyesmi...
2012. szept. 26. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!