Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy lány túl jó? Ettől megijednek a huszonéves pasik?
"Nem picsogó, önsajnáló kisfiú, akinek a lelkét kell ápolgatni."
Igen, bezzeg téged akkor is körbe kell ugrálni, ha leszakad a körmöd, de egy férfi nehogy kimutassa már az érzéseit, mert akkor jön a leb*zizás, lenyálasozás és egyéb jelzők. Aztán csodálkoznak, hogy miért van olyan sok depressziós meg alkoholista férfi.
Sose játszom az agyam, hogy mennyire kemény gyerek vagyok, de felvállalom, hogy vannak érzelmeim nekem is.
Csak a szokásos. Ha a férfi semmilyen érzelmet nem mutat, akkor egy érzéketlen s.ggfej, ha mutat valamit, akkor nyálas papucs.
"Igen, bezzeg téged akkor is körbe kell ugrálni, ha leszakad a körmöd"
Nem, én pont nem az a típusú nő vagyok, akit akármikor is körbe kell ugrálni. Ha letörik a körmöm, előveszem a körömcsipeszt a táskámból és szó nélkül levágom az összeset. Pont, majd visszanő.
Hasonló mentalitású pragmatikus pasit keresek magam mellé, és az sem árt, ha még tudja is, hogy mit jelent ez a szó.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!