Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiúnak cinikus a humora az általában nagyon zavaró?
Az nem cinikus, hanem komoly férfi. Mert két fajta férfi létezik: Aki állandóan humorizál, viszont nincs meg benne az a szerelem, ami épp a nőnek kell.
A másik a komoly, aki látja mi történik a világban. És éppen annyi szerelem van, ami a nőnek kell.
"nekem is az, én tökre bírom, ha olyan sráccal találkozok, akinek szintén :D úgy érzem tökéletesen átvehetnénk az uralmat a világ felett :D"
Az látszik, hogy csak a cinizmushoz van "intelligenciád", a dolgokon nem igazán gondolkodsz el.
"Én is ilyen vagyok, a cinikus, ironikus megjegyzéseimre össznépi döbbenet a válasz. Fingjuk nincs, mit kezdjenek vele, de engem ez szórakoztat. Néha direkt csinálom. Csak odavetek pár szót és várom a hatást :D Ja és nő vagyok."
Azért páran nevetnének, ha olyat mondanál. Valószínű azért nem teszik, mert olyasmin gúnyolódsz, ami miatt szociopatának néznek. Lehet, hogy joggal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!