Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy fiúnak cinikus a humora az általában nagyon zavaró?
Figyelt kérdés
Nekem mindig az volt a problémám hogy cinikus a humorérzékem és ezt sokan nem értik. Jobb lenne ha nem magamat adnám és soha nem jegyeznék meg félreérthető dolgokat?2012. okt. 18. 23:43
11/23 anonim válasza:
Én lány vagyok szintén cinikus humorral, de eddig úgy vettem észre, hogy ez a pasiknak tetszik, akkor nekünk lányoknak miért ne tetszene? :)
12/23 anonim válasza:
Nem zavaró, én bírom. :)
Egyik kedvencem: Menekülj a késztetések elől, de lassan, hogy utolérhessenek!
13/23 anonim válasza:
Mert a mi fickók azért más stílusban társalgunk mint ahogy a nők szoktak. A férfiak sokkal szexcentrikusabb, sokkal trágárabb, aljább stílusban beszélgetnek, poénkodnak mint a nők. KEvésbé intellektuális, még diplomások között is sok a minden második kötőszó baz-dmeg" -elés és satöbbi. Ha valaki fingik, akkor a férfi röhög rajta egy marhanagyot, a nő meg összehúzza magát, és szomorkás fejjel mondja, hogy bunkó. Mert egyszerűen mások a nők jellemben mint a férfiak. És sokan nem preferálják a cinikusságot sem.
14/23 A kérdező kommentje:
Nem cinizmus az alpáriság! Én nem szoktam böfögni és röfögni. Arra gondolok amikor próbálod a dolgoknak vagy embereknek a belsejét és nem a felszinét felpiszkálni.
Ami sokszor annyira erős lehet hogy humorral lehet csak ezeket a meglátásokat kifiejezni. Na ez az amit az emeberek többsége képtelen felfogni!
Az üzenetet a cinizmus mögött amikor a szavaknak más lesz a jelentése. És még egyszer megjegyzem az alpári suttyóskodás nem egyenlő a cinizmussal számomra. Mondjuk torrentét imádom csakúgy mint Kaufmant de ezek mögött én intelektust látok inkább
2012. okt. 19. 00:25
15/23 anonim válasza:
Kétélű fegyver, tudni kell használni. De ez mindenféle humorra igaz. És a kérdésre a válasz: nem, nem zavaró, ha okosan használja valaki. ;-)
16/23 anonim válasza:
"Ha valaki fingik, akkor a férfi röhög rajta egy marha nagyot, a nő meg összehúzza magát, és szomorkás fejjel mondja, hogy bunkó. " Ez rossz megközelítése a dolgoknak ugyanis én megértetem magamat a nőkkel és a férfiakkal egyaránt ugyanolyan jól tudom magam érezni egy alpári férfi mellett, mint egy igényes, finnyás, kényes lány mellett. Pedig én aztán egy igen is nőies lány vagyok. Mivel nagyrészt fiúk vesznek körül, (mert velük jobban szót értek, persze ennek a hátránya, hogy mindegyik szinte megakar fektetni, de nem veszem magamra, nem törődöm ezekkel..) ezért, ha fingik akármelyik is annyit mondok, hogy te állat de közben nevetek.. szerintem ilyen megkülönböztetéseket ne tegyünk.. :D
17/23 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, a cinikus, ironikus megjegyzéseimre össznépi döbbenet a válasz. Fingjuk nincs, mit kezdjenek vele, de engem ez szórakoztat. Néha direkt csinálom. Csak odavetek pár szót és várom a hatást :D Ja és nő vagyok.
18/23 anonim válasza:
Azt a többnyire alpári viselkedést csak egy szemléltető példának írtam, hogy az inkább közelebb van a cinikussághoz, mint egy jólnevelt kezesbárány unalomember bájos negédeskedései. És a nők az alpárt is meg a cinikusságot is nehezebben tolerálják.
20/23 anonim válasza:
Nekem volt már cinikus barátom, és abból jöttem rá, hogy tetszek neki , hogy társaságban mindenkivel ilyen volt kivéve engem. ezzel jelt tudsz adni annak a lánynak aki tetszik, és ez nagyon hízelgő tud lenni. én vonzom az ilyen fiukat most is egy ilyenbe vagyok szerelmes..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!