Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre akarom tenni az imidzsemet egy lány szemében. Mi a teendőmy?
Az van hogy szerelmesbelém, pedig egy jó szót sem mondtam soha neki. És zavar ahogy folyton rám néz... Olyan feszűlten érzem mgam akkor/utána. Nem tetszik ez... Főleg hogy kollegák vagyunk és muszáj néha együtt doloznunk. Már mondtam neki hogy ne haragudjun de nem az esetem meg nem ha lehet kerülöm egyértelműen... D nem adja fel... Sajna mondhatnám hogy nem érddekel.mert tényleg nem, de akkoris ahogy rám néz...:S
Mit kel.tennem hogy szépen.felejtsen el? Bunkó nem akarok lenni, az.nem a stílusom, megbántani se akarom...
Az olyan ötletek, mint hogy "ne moss fogat, egyél hagymát, n fürödj..." nem hasznosak. Nekem is ezembe jutott, de az s az én stílusom..
"figyelj ide te kis rib@nc én semmi mást nem akarok tőled csak megdugni aztán elköszönni! De mivel ez elég sok időbe telik ezért nincs kedvem ezt tovább húzni és bocs de keresek mást"
persze ha a lány fogyatékos akkor megeshet h le is fekszik veled...
Alázd meg nyilvánosan, taposs a lelkébe, sértsd meg az önérzetét... Bár vannak, akiket ez pont még jobban feltüzelne, szóval nincs tuti recept :D
Amúgy meg szerintem felesleges ezen erőlködni, egyrészt beszéld meg vele, és add egyértelműen a tudtára, hogy semmi esélye sincs nálad, másrészt meg ha csak annyit tesz, hogy néz, az szerintem nem egy halálos bűn. Ennyi szerintem még megengedtethetik egy reménytelenül szerelmes embernek, nem bánt ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!