Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szaporodott meg azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szaporodott meg azoknak a férfiaknak a száma, akik sírnak, hogy nincs barátnőjük?

Figyelt kérdés

Ezek a férfiak csak sajnáltatják magukat,nem a megfelelő lányokkal ismerkednek,vagy épp nem adnak bele mindent a dologba,és egy béna csaj után,már az összes lányt felszínesnek,és megközelíthetetlennek tartják?

Esetleg önsajnálat+azt várják hogy egy lány megsajnálja őket,és rájuk ír?

2012. okt. 18. 16:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Utolsó: egy időben én derekasan válaszolgattam mindenkinek, őszinte is voltam. Tudni kell rólam, hogy (most már így fogalmazok) "állítólag" szép vagyok, de egy sima arckép van fenn a közösségi oldalakon, és nem igazán töröm azon magam, hogy kihívóan öltözzek.

Na, szóval, visszatérve: mindenkit megtiszteltem egy válasszal. Beszélgettem kicsit vele. De annyi levél (személyes megszólítás) jött, hogy napom nagy része erre ment volna el. Emellett a férfi természetéhez tartozik, hogy nem adja fel az első visszautasítás után. Kedves voltam, egyenes, finoman fogalmaztam (talán ezt bizonytalanságnak értelmezték?), őszintén megmondtam, ha nem volt az esetem (nyilván nem lehet mindenki, nem szédíthetek egyszerre 10-et, 20-at) és még így is megkaptam a végén, hogy felületes/szemét/gonosz, stb. vagyok, mert nem őt választottam. Esetleg nem akarok tőle semmit.

Szóval, besértődtek. Lassan már oda jutottam, hogy teljesen mindegy, egy nő kedvesen, vagy b.nkó módon utasít vissza valakit, ugyanaz az eredmény.

Csak azért nem teszem az utóbbit, mert azzal sem strapálom magam.

Amit ki akarok hozni az egészből, hogy általában (szerintetek) mi mindig rosszak vagyunk. Ha 10-ből 1-et kiválasztok, a többi 9 utálni fog.

Ha nem válaszolgatok mindenkivel, nem adok esélyt mindenkinek, szintén.

Azt mondjátok, nincs a mai nőkben megértés. Ez részben rátok is igaz. :)

Nem panaszként írom, nekem aztán nem probléma. Ha valakivel nem lehet mit kezdeni és besértődik, nem nekem árt vele. :)

2012. okt. 20. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!