Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szaporodott meg azoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szaporodott meg azoknak a férfiaknak a száma, akik sírnak, hogy nincs barátnőjük?

Figyelt kérdés

Ezek a férfiak csak sajnáltatják magukat,nem a megfelelő lányokkal ismerkednek,vagy épp nem adnak bele mindent a dologba,és egy béna csaj után,már az összes lányt felszínesnek,és megközelíthetetlennek tartják?

Esetleg önsajnálat+azt várják hogy egy lány megsajnálja őket,és rájuk ír?

2012. okt. 18. 16:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#10 Tudod hányszor hittem már azt, h na ez a lány talán kivétel? Aztán mindig csalódnom kellett. Most már nem hiszem el senkiről, mert minden lány csak a külsőt meg a pénzt nézi, nincs kivétel.
2012. okt. 18. 16:59
 12/31 anonim ***** válasza:
Akkor most már abba a fázisba értél, hogy igazolod önmagad.
2012. okt. 18. 17:01
 13/31 anonim ***** válasza:

Miért szaporodtak meg azok a nők, akiknek a G-pontja a pasi pénztárcájában van? Vagy éppen egy márkás sportkocsi anyósülésén?

Ez nem más, mint egy kialakult helyzetre adott válaszreakció. Különben is, ti nők választotok úgytudom, akkor ne a pasi hibája legyen már...

2012. okt. 18. 17:08
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Ki mondta, hogy a pasi hibája? Az is főleg az ő problemjük, ha "sírnak".

A sportkocsimat én is szeretem. A másik g-pontom ott van benne. :) Sőt! Az autóban kettő is van.

Élvezet beleülni és külön élvezet, ami átjár, hogy a városban sincs tán több ilyen, és milyen sikeres vagyok, hogy meg tudtam venni. :)

2012. okt. 18. 17:11
 15/31 anonim válasza:
81%
A lányok igényei magasak? És azoké a pasiké, akik lenézik a lányt, ha van rajta egy kis felesleg? Vagy, ha nem szép, akkor csak arra jó, hogy "zsákot húzzanak a fejére és jól meg****". Szerintem mindkét nem igényei nőttek, mert manapság kb csak a külső számít, a belső alig. És ez igaz sajnos mindkét félre, amíg nem fogják fel sokan, hogy tényleg nem nézhet ki mindenki úgy, mint ha a címlapról lépne ki, hogy egy átlag ember nem tökéletes, addig sajnos így is marad!
2012. okt. 18. 17:11
 16/31 anonim ***** válasza:
47%

"Miért szaporodtak meg azok a nők, akiknek a G-pontja a pasi pénztárcájában van? Vagy éppen egy márkás sportkocsi anyósülésén?"

Ezeknek a nőknek a száma lecsökkent. Régen kb. minden nő a legjobb partira hajtott. Most csak a nők egy része.

Ha nem így lenne, akkor nyilván ismernék olyan kőszegény szépfiúkat, akiknek nincs barátnőjük.

De mivel egyet se ismerek.. sőt...:)

2012. okt. 18. 17:12
 17/31 anonim ***** válasza:
Utolsó most egy nagy baromságot irtál,ha csak a kulso számitana szinte akkor már rég lett volna barátnőm.
2012. okt. 18. 17:14
 18/31 anonim ***** válasza:
Na mármint 15 -ösnek szolt a válaszom
2012. okt. 18. 17:15
 19/31 anonim ***** válasza:

17:

- Nem mersz kezdeményezni

- Valami eszméletlen gáz a személyiséged (bocs, csak lehetőség)

- Rémesen problémás vagy (kicsit ua.)

Mondom, hogy mindegyik általam ismert szépfiúnak VAN barátnője, általában gyönyörű lányok. Holott ezek a fiúk mindennek nevezhetők, csak gazdagnak nem.

2012. okt. 18. 17:16
 20/31 anonim ***** válasza:

Privát kérdezőnek: viccből írtam, hogy ha beleülök a sportkocsimba, jelképesen orgazmusom lesz ("másik g pont").

Tessék, csak megjegyzem, hogy jó sportkocsim van és máris kapok azonnal három privát üzenetet férfiaktól. Ejj. Hová jut a világ. :O ;D

2012. okt. 18. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!