Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szaporodott meg azoknak a férfiaknak a száma, akik sírnak, hogy nincs barátnőjük?
Ezek a férfiak csak sajnáltatják magukat,nem a megfelelő lányokkal ismerkednek,vagy épp nem adnak bele mindent a dologba,és egy béna csaj után,már az összes lányt felszínesnek,és megközelíthetetlennek tartják?
Esetleg önsajnálat+azt várják hogy egy lány megsajnálja őket,és rájuk ír?
17:16, na oké, de ha a pasi nem néz ki jól? Akkor csak a lóvé-sportkocsi kombó marad, az viszont mindig beválik.
Komolyan mondom, olyan türhő tapló baromállatoknak is jut így barátnő, akik iszonyat rondák, de mivel van pénzük és fekete Bömösük, ragadnak rájuk a csajok. Akkor is ha megverik őket és nyilvánosan megalázzák!
(konkrétan az egyik ilyen sportkocsis helyimenőcsávó emígyen szólt kedves barátnőjhez Pesten: "Fogd be a pofádat, te szemét!")
ma 17:25!
Akkor most megpróbálom leírni,hátha megérted valahogy!
ÉN sosem maradnék együtt,egy olyan csávóval aki verne,és csúnyán beszélne velem,csak mert jó kocsija van!
Szerintem egy NORMÁLIS lány sem!
Mire akarok célozni akkor?
Ezek NEM normális lányok,hanem pénzéhes,plázacicás csajok,akiknek kocsi,és kényelem kell a se..ük alá!
Bármilyen meglepő,léteznek ilyen lányok,de aki ilyenekkel ismerkedik,és nem szűri le első randi után,hogy ilyen egy csaj,és nekiáll siránkozni,hogy sz.r az élet,nem talál rendes lány,azon röhögök egy hatalmasat.
"ha a pasi nem néz ki jól? Akkor csak a lóvé-sportkocsi kombó marad, az viszont mindig beválik."
Már akinél.
Az előbb említett lányoknál biztos,de szerencsére ezekből
egyre kevesebb rohangál.
A privit küldőnek üzenem, hogy nő vagyok.
És igen, azt tapasztalom, hogy ez fordítva is igaz. Bár én jól nézek ki, de rám is tapadnak a köztudottan anyagias fiatal srácok.
Bármit, szinte szó szerint bármit hagynának, beszélhetek csúnyán velük, kikötözhetem, elfenekelhetem őket, nem tudtam olyan extrém dolgot felhozni, amibe 10-ből 9 átlagos mai fiatal srác ne ment volna bele a "lóvéért" (vagyis azért, hogy járjunk, odaköltözhessen, stb)
"17:16, na oké, de ha a pasi nem néz ki jól? Akkor csak a lóvé-sportkocsi kombó marad, az viszont mindig beválik.
Komolyan mondom, olyan türhő tapló baromállatoknak is jut így barátnő, akik iszonyat rondák, de mivel van pénzük és fekete Bömösük, ragadnak rájuk a csajok. Akkor is ha megverik őket és nyilvánosan megalázzák!
(konkrétan az egyik ilyen sportkocsis helyimenőcsávó emígyen szólt kedves barátnőjhez Pesten: "Fogd be a pofádat, te szemét!")"
Elvétve ez előfordulhat, de nekem ezzel kapcs. viszont ellentétesek a tapasztalataim. Először is, nem minden nőnél működik.
Másodszor pedig: akiket én ismerek, ilyeneket, ott csak hogyismondjam "látszólag" a pasi a főnök. Valójában le van nyúlva, kiröhögve a háta mögött, megcsalva, stb.
Nyilván ezért (is) kerülöm magam is azokat a srácokat, akik 100%, hogy az anyagiakra mennének.
Kérdező: persze, hogy nem.
Nézzük, milyen esetek állhatnak fenn.
- Amit az előbb írtam, valójában a pasi van kihasználva, a csaj jót röhög a háta mögött.
- Ha a pasi rosszul bánik a nővel, a nőnek nyilván nem éri meg az az autó. Nappal utazgat szép kocsival, este meg jól megverik? Ki az a hülye, aki ebbe belemegy? Valószínűleg pszichés zavarok vannak ott már.
- Összefolytak az anyagiak + a csaj rosszul választott (ilyet konkrétan tudok). Nem mert kiszállni, nincs bátorsága hozzá. Szembe kellene nézni a rossz döntéssel. Vagy nem mer: mert a fickó megfenyegette őt is, a családját is.
#28: egoista vagy...Mégis miért vagy olyan biztos benne, h jól nézel ki?
Én 22 éves vagyok és még nem volt barátnőm. Eddig nem is akartam, most meg már nem is tudok hozzájutni egyhez sem. Facebookon írhatsz akármit, 26-ból 2-3 válaszol, az is csak 1-2 üzenet erejéig.
Az se működik, h személyesen szólítod meg, mert ha nem találkozol vele pár napig, már nem is válaszol.
A nők egy része emiatt egyszerűen nevetséges. Akkora nagy az egója legtöbbnek, hogy fennhordják az orrukat és válaszra se méltatnak, levegőnek néznek.
Beszélgetéskor persze az ellenszenvemet nem mutatom, abszolút kedves próbálok lenni, de sok értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!