Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "koptassam" le a haveromat, amíg a "pasijelöltemmel" találkozom?
Most kezdtem el az egyetemet,és a szaktársaim közül egy sráccal haverkodtam össze,vele elég jóban vagyunk már első naptól kezdve,de csak mint barátok,haverok. Viszont most megismertem egy másik szaktársamat is,akit főleg én érdeklem,de azért a haverommal is elvan,mivel én mindig vele vagyok. Szeretnék kicsit az új ismerősömmel lógni kettesben,esetleg suli után ott maradni vele és megenni egy pizzát,vagy ilyesmi,de mivel mindig a haverommal mentem haza eddig,és mindig vele mentem mindenhova,így nem tudom,hogy mondjam meg neki,hogy most kettesben szeretnék lenni az új sráccal. Megbántani nem akarom. Valami ötlet?
19/L
Ha csak haverok vagytok, akkor nem fogja bántásnak venni ...!
Mond el neki, hogy azzal fiúval alakulóban van valami és hogy tetszik neked ... ;)
Ha barátok vagytok megérdemli, hogy őszinte legylél vele ...!
19/L
szarul fog neki esni, tuti akar valamit, más különben nem keresné a társaságod
bár ezek után alig ha lesz "barátságotok" is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!