Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma találkozom vele először....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkozom vele először. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel facebookon ismerkedtem meg aztán élőben is találkoztam vele párszor. Mikor neki tetszettem nekem volt más.....és mikor ő tetszett nekem akkor ő haragudott rám. Pár napja összejöttünk nagyon boldog vagyok, ez lesz az első randink. Nagyon izgulok... enm tudom mit mondjak neki vagy mit csináljak. Ötlet?
2012. szept. 29. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
csókold meg :) és mond, hogy szereted :)
2012. szept. 29. 10:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Erre én is gondoltam. Nem vagyok visszahúzódó típus. De ezt három órán keresztül? :DDD majd ki kéne találnom valamit ^^
2012. szept. 29. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
ő a fiú, kezdeményezzen ő, és hagyd hogy irányítson :) én is ezt tettem a barátommal, mi is neten ismerkedtünk meg, és lassan 1 hónapja boldogan vagyunk együtt :)
2012. szept. 29. 10:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ebben teljes mértékben igazad van :) nem gyávának ismertem meg tehát ezzel szerintem semmi gond nem lesz :))) már csak azon imádkozom hogy ne essen az eső....
2012. szept. 29. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem fog! :)))

Sok sikert mára!:)

Az a lényeg, hogy önmagadat add, és úgy jelenj meg, ahogy a mindennapokban is szoktál, tehát ne csinálj valami extra sminket, ne csípd ki magad nagyon, a pasik szeretik a természetességet. :))

És a legfontosabb, ne tervezgess előre semmit, hagyd hogy történjenek a dolgok. :)

18L

2012. szept. 29. 11:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)))) végül is...így a legtisztább...és a legszebb dolgok is váratlanul történnek :))) köszönöm a válaszaitokat :)))
2012. szept. 29. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
így igaz! :))
2012. szept. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!