Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha szerelmesek vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha szerelmesek vagytok egy lányba és találkoztok, akkor ugye lehetetlen, hogy ne akarnátok megölelni őt?

Figyelt kérdés
Ha tartózkodtok az öleléstől, akkor gondolom kizárt, hogy szerelmet érezzetek :S

2012. okt. 17. 21:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ölelném én.Csak mondjuk az első randik alkalmával nyomulásnak gondolnám és nem tenném"

Hát ez azért már túlságosan udvariaskodás szerintem :D

Én az első randin már csókkal is próbálkozok, persze csak akkor, ha bejön a csajszi, és látom, hogy vevő a dologra. Ha nem jön össze, akkor általában már nincs is második randi..

2012. okt. 26. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy igen, ha titkon szerelmes vagyok egy lányba akkor én lennék a legboldogabb a világon ha a karomban tarthatnám. Persze másrészről ez kívülröl nézve nagyon abszurd dolog, hogy valaki "csak úgy" ölelni akarja a másikat. Igazából ha vegyül egy kis flört (vagy legalábbis amit én annak fogok fel...) a dologba közöttünk, akkor egy érintésétől is a fellegekben járok, és őrült módon ver a szívem.

Ellenben, ha olyan csajjal van dolgom akármilyen más helyzetben, aki tetszik de nem érdekel túlságosan érzelmi alapon (gondolok itt ölelésre, puszira, érintésre) akkor inkább a fantáziám a szex irányába fordul át.

2012. nov. 5. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!