Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik számára miért csak az "üljünk be valahová, igyunk meg valamit"- 1. randi létezik?
Én speciel vizen kívűl utálok bármi mást inni.
Esetleg olyan teát amit én főztem, kedvem szerint ízesítettem.
de minden mást műanyagnak érzek, az összes alkoholt undorral iszom, hideg tejet meg nem szoktak semmi "beülős" helyen árulni és vlsz kiröhögnének vele.
Szóval, semmi kedvem "beülni" valahová és mondjuk nézni ahogy vesz nekem a pasi egy bubimentes ásványvizet, mert csak azt iszok és ezért fizessen mikor a csapból is ihatok mert nálunk tiszta, jó a víz sőt, a közelben egy szuper forrás is van.
Tehát felesleges pénzkidobásnak ítélem, pláne ha elvárja hogy én fizessek csak egy szimpla vízért :D
ha meg mást veszek az meg nem esik jól, és minek költsek olyanra, amit utálok?
lehet hogy smucig vagyok, de nem szeretem.
Annyi dolgot lehet ezen kívűl csinálni... kirándulni, sétálgatni, horgászni a közeli tónál, elmenni valami szabadtéri koncertre, stb.
el is megy a kedvem az egésztől mikor meghallom ezt a "beülős" dolgot.
Miért, a szabadban nem lehet beszélgetni?
Szerintem fesztelenebb is mert nem bámulnak a szomszéd asztaloknál ülők és ha zavarba jön az ember, időnként nézheti a tájat.
de most nem?
"idegesít hogy mikor ilyen helyen voltam, más asztaloknál ülők folyton ott bámultak"
Meg kellene szoknod, hogy a földön élsz, és rajtad kívül mások is léteznek. Azoknak van szemük is. Lehet, hogy őket az idegesítette, hogy te folyton őket bámultad, hogy mit bámulnak.
12-es
szerintem meg egy randi, főleg ha még nem ismerik egymást a felek, kettejükről, az ő ismerkedésükről kellene szóljon, és nem kell oda más kukucsi szeme.
más ha egy 20 éve egymás mellett unatkozó házaspár dobja fel úgy a közös időt hogy közben körbeflörtölnek a vendéglőben.
én nyugodtan, mindenféle zavaró tényező nélkül akarok a partneremre figyelni.
megszoktam hogy a Földön élek, te szerencsétlen.
csak nem mindenki szereti a magánéletét, az intim dolgait ország-világ előtt lerendezni, képzeld.
pl. én az 1. csókot úgy szeretem átélni valakivel hogy csak ketten vagyunk.
te lehet hogy a nyílt utcán szexelsz, de engem nem érdekel.
ahogy neked sincs közöd hozzá, én hosz szeretem, húzz is el innen és ne kötekedj.
h.lye
Ki mondta, hogy 1. randin egyből nyali-falit kell? Meg ott is, nyugodtan mondhatod egy idő után, hogy járjatok egyet, kicsit meg fog szeppenni az ürge, de ha látja, hogy nem lerázni akarod, hanem épp ellenkezőleg, akkor csak megnyugszik!;) Meg hagyhatod, hogy hazakísérjen, osztán ott azért már akadnak alkalmak...
Férfitársaim védelmében meg annyit szólnék, hogy ha nem beülős helyre, mégis hová? Azért ez a leggyakoribb, mert a lányok (vigyázat, tipp) 70-90%-a értékeli az igyekezetet, és jól érzi magát. Másrészt, azért hívom randira, hogy megismerjem, nem? Így nem tudhatom, hogy pl. szeret-e a horgászni, érdekli-e egy rockkoncert, vagy csak sétálni szeretne. Én is imádok sétálni, de a lányok többsége, akivel találkoztam (nem randi, csak általában), egyszerűen nem bírja/szereti. És valljuk be joggal, mert ugye hosszú, nem mindegy milyen cipőben van, stb.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy sirámaid jogtalanok, csak annyira szembemégy az átlaggal, hogy valamennyit engedned kell a megoldás érdekében!;) (T.i.: Kimondani a véleményed, kicsit irányítgatni a srácot, hogy hova "hívjon".)
18/F
nem tudom te milyen helyeken voltál eddig.... :D
első randin a barátommal teaházban voltunk, és képzeld, annyira lekötött a barátom, hogy még csak egy pillantást se vetettem a többi emberre 3 óra alatt :) nem lehet, hogy rossz emberekkel randizol? :)
ja és ennyi idő alatt 1-1 teát rendeltünk és nem küldtek el... nem is jöttek oda fél óránként, hogy rendeljünk még valamit :)
Én könnyedén megoldom ezt a problémát: Ha valakit elhívok randizni megkérdezem, hogy van-e kedve beülni valahová, vagy sétáljunk....mindig megadom a választás lehetőségét leendő randipartneremnek
28 éves egyedülálló férfi
Itt a probléma. Mi pasik UTÁLUNK sétálni első randin - úgy ahogy ti meg beülni utáltok helyekre. Nekünk helyszínhez kötötten jók a dolgok, hülyeség mászkálni és sokkal kevesebb a lehetőség az intim, odabújós, ölelkezős jelenetekre (állva nagyon szar), bár ez helyszínválasztástól(!) is függ.
Várom a napot mikor a lányok fedett téri programra jönnek el és nem fantáziátlan sétákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!