Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik számára miért csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik számára miért csak az "üljünk be valahová, igyunk meg valamit"- 1. randi létezik?

Figyelt kérdés

Én speciel vizen kívűl utálok bármi mást inni.

Esetleg olyan teát amit én főztem, kedvem szerint ízesítettem.

de minden mást műanyagnak érzek, az összes alkoholt undorral iszom, hideg tejet meg nem szoktak semmi "beülős" helyen árulni és vlsz kiröhögnének vele.

Szóval, semmi kedvem "beülni" valahová és mondjuk nézni ahogy vesz nekem a pasi egy bubimentes ásványvizet, mert csak azt iszok és ezért fizessen mikor a csapból is ihatok mert nálunk tiszta, jó a víz sőt, a közelben egy szuper forrás is van.

Tehát felesleges pénzkidobásnak ítélem, pláne ha elvárja hogy én fizessek csak egy szimpla vízért :D

ha meg mást veszek az meg nem esik jól, és minek költsek olyanra, amit utálok?

lehet hogy smucig vagyok, de nem szeretem.

Annyi dolgot lehet ezen kívűl csinálni... kirándulni, sétálgatni, horgászni a közeli tónál, elmenni valami szabadtéri koncertre, stb.

el is megy a kedvem az egésztől mikor meghallom ezt a "beülős" dolgot.

Miért, a szabadban nem lehet beszélgetni?

Szerintem fesztelenebb is mert nem bámulnak a szomszéd asztaloknál ülők és ha zavarba jön az ember, időnként nézheti a tájat.

de most nem?

2012. okt. 16. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Annyiféle helyzet van.Igen általában sétálni mennek.

Hát nem tudom mit szólt volna a barátnőm,hogy horgászni hívom első randi céljából :D

2012. okt. 16. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
igazad van az én barátom s ilyen szinte mindig beülünk valahova és ennyi egyszer voltunk koncerten..én nekem is jobban bejönne egy kis kirándulás főleg addig amíg lehet és elég szép idők vannak...amikor meg mondom neki azt mondja hogy mit akarsz te mindig kint csinálni :D
2012. okt. 16. 20:46
 3/18 mirror06 ***** válasza:

1, nem csak ez a randi létezik a pasik számára

2, közöld velük. egy randi két személy döntése. miért csinálsz olyan dolgot, amit nem szeretsz? van szád, használd. (ne tessék félreérteni :))

3, a valahova beülés k*rva jó dolog, nem csak az üdítőért. egy étterem környezete hangulatos, megnyugtató és kimozdít otthonról. kedves pincérek és illatok vesznek körül. nem is beszélve az olyan kajákról, amiket otthon nincs lehetőséged megkóstolni. persze sorolhatnám estig

2012. okt. 16. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van! Nem csak a beülős randik a jók, de nem szeretnék egy ilyen finnyás csajjal járni. Valószínűleg csak napokig tartana a kapcsolatunk.
2012. okt. 16. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
ez nem a pasikat minositi altalavab, hanem a TE pasijaidat, akiket TE valasztottal
2012. okt. 16. 20:50
 6/18 A kérdező kommentje:

4-es, lehet :D

mondjuk csak az ital terén vagyok finnyás, meg nem szeretem a kávézókat, az éttermeket.

idegesít hogy mikor ilyen helyen voltam, más asztaloknál ülők folyton ott bámultak, pincérek jöttek-mentek, ha félóra múlva nem lett új dolog rendelve csúnyán néztek

én nem így akarok megismerni valakit :D

meg azon a pénzen, amin mondjuk 3 kis ásványvizet veszek, lassak otthon 2 fogásos ebédet főzhetek.

egyébként szeretek főzni és kísérletezni is új kajákkal... mert enni viszont szinte mindent szeretek

2012. okt. 16. 20:53
 7/18 A kérdező kommentje:

5-ös

ez egy nagy tévhit, hogy a nő választ.

igen, választ de csak azok közül, akik tőle akarnak valamit.

hiába választanék mást, ha meg sem ismerem mert nem érdeklem.

nem én választom őket, odajönnek én meg esélyt adok a Megismerésre. mert sosem lehet tudni. ja de, ha meghallom a beülést", onnan már tudható a Nem.

2012. okt. 16. 20:55
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Én meg egyfolytában csak sétálgatnék. Eddigi reakciók: nem; nemá'; fáj a lábam/hátam/agyhelyem; majd utána sétálsz...
2012. okt. 16. 20:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Még nem randiztál velem...
2012. okt. 16. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:

Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Első randin biztos nem hívom el horgászni, mert mi van ha utálja a halakat. Ott fog nekem visítani?! Sétába simán benne vagyok, meg az is tetszik ha kreatív a csaj.

Lehet mást is csinálni nem fontos beülni valahova, meg moziba menni.

Nem tudom miért általánosítasz 1-2 ember miatt.

2012. okt. 16. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!