Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed rólam? (kép üzenetben)
Figyelt kérdés
Egyik ismerőssel fogadtam hogy 10 lányt kérdezzek meg hogy járna e velem.Előre is köszönöm a válaszokat!2012. okt. 15. 03:44
16/30 A kérdező kommentje:
Elvileg mindenkinek elment a kép.Igen ő találta ki ezt az egészet.Állítása szerint 19 év alatt nem próbálkoztam elég sok csajnál.Azt mondta ha karácsonyig nem csinálom meg elválnak az útjaink.Inkább rögtön szerettem volna letudni.Egyébként alig van önbizalmam is.Na meg csak 163 centi vagyok...:/
2012. okt. 15. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!