Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondoltok rólam ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok rólam ezek alapján?

Figyelt kérdés
Ha már annyira kiábrándultam és sokat csalódtam a mai lányokban,hogy nem tudok bennük megbízni és csak a rosszat látom bennük ismerkednésnél is távolságtartó vagyok és minden mondandójukban a rosszat látom, hogy biztos átvernek vagy hazudnak csak azért, hogy jobbnak mutassák magukat közbenmeg biztos rondának is tartanak és valami jó pasir vágynak helyettem. Ronda vagyok, ez tény, de már elegem van, hogy minden csak a helyes, magas fiúknak jár és emiatt totál bekattantam, meg ahogy bántak velem a lányok is, teljesen csalódtam bennük, már egyiket sem tudom sajnálni, inkább látom őket kis aljas, álszent, sunyi piócáknak, akik kihasználnak, megcsalnak és bántanak. Csak azt bánom, hogy túlságosan szexigényes vagyok, mert, ha ez nem kötne hozzájuk, akkor boldogan megélhetnék egyedül is végre valahára.

2012. szept. 20. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
igazán boldog ember vagy :)
2012. szept. 20. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekemis ez a véleményem sok fiúról.hányéves vagy?
2012. szept. 20. 21:11
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyfokú hiszti és önsajnálat, amivel semmire sem mész.

Ha ezt akarod folytatni akkor vegyél valami játékot és kockulj bele.

Ha meg nem akkor fejezd be a rinyát, és állj a sarkadra végre.

Mi vagy te egy nyuszi kislány, egy selejtes sz@r egy undormány egy mihaszna semmirekellő nyomorék, aki egész nap a szart kaparja a wc-ből?? UGYE HOGY NEM!!?? :)

Hát akkor meg?

2012. szept. 20. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Nos,mivel a jóízlés határain belül nem tudok nyilatkozni,és nem akarom hogy még egyszer kizárjanak az oldalról ezt írom:

Biztos okos,ügyes,jószagú vagy:)

2012. szept. 20. 21:12
 5/14 TOMAtm ***** válasza:
ugorj le a 10edikről te férfiak szégyene.de te még ahhoz is gyáva vagy szerintem,puhap*cs.
2012. szept. 20. 21:13
 6/14 anonim válasza:
ezek szerint nem az igazít találtad meg eddig,majd rátalálsz,és olyannak fog szeretni amílyen vagy!
2012. szept. 20. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Felnőttél.
2012. szept. 20. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
a 3.as már mindent elmondott...
2012. szept. 20. 21:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy szexhiányod van,ha az nem lenne nyugodtabb lennél.
2012. szept. 20. 21:16
 10/14 anonim válasza:
Menj dokihoz az segit rajtad talán
2012. szept. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!