Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szegeden olyan lányokkal ismerkedni/találkozni akik bevállalósak?
Figyelt kérdés
esetleg internetes oldal? (alkalmi sextalálkára) és persze nem "pénzért"...2012. okt. 14. 11:36
1/11 anonim válasza:
Sehol nincs gyűjtőhelye ilyen nőknek.
Menj fel szextárskeresőre és szűrd Szegedre.
3/11 anonim válasza:
Egyetlen ilyen nőt sem láttam még a JATE-ban és a RETROban sem.
Singbe meg nem tettem be a lábam soha.
4/11 Lifeishard válasza:
Mert rosszkor voltál ott... :)
5/11 anonim válasza:
Nem rosszkor, mert én nő vagyok,engem nem érint, de akkor sem láttam ilyet sose :D
7/11 anonim válasza:
Most ezt tőlem kérdezed, vagy a másik válaszolótól. vagy a kérdezőtől?
8/11 Lifeishard válasza:
Ha nő vagy, akkor nyilván azért, mert nem is keresed őket, nem őket jelzi a radarod. :)
9/11 anonim válasza:
Azért feltűnne :D Szóval azért nőként nem nehéz felismerni egy tipikus női viselkedést :)
10/11 anonim válasza:
Neten nem nehéz találni, vannak ilyen társkeresők, és már a nők kitett képeiből is lehet következtetni, hogy ők is csak ezt keresik.
Ha meg jó tested van, akkor személyesen is fel tudsz szedni csajokat..sőőt akkor már ők akarnak felszedni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!