Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne velem találkozni, ha untatom?
Barátokként találkozunk mostanában egy sráccal. Másfél hónapja ismerem, azóta hetente találkozunk 1-2szer. Szinte mindig ő kezdeményezi a találkozást. De aztán mikor ott vagyunk a talin, úgy érzem, hogy néha untatom. Nem tudok neki mit mondani, de én így is nagyon élvezem a társaságát, hogy vannak "néma percek". Viszont ő elkezdett azzal "cseszegetni", hogy keveset beszélek. Akkor minek akar velem találkozgatni, ha "untatom"?? És minek hívogat? Miért ír rám folyton facen? Elég népszerű, szóval lennének más barátjai,akikkel lóghatna. Nem értem, hogy akkor mirét velem van,ha untatom? Elég szarul esett, hogy úgy éreztem/érzem, unatkozik mellettem. Mit tehetnék?
18/L
Abból, hogy megjegyezte, hogy keveset beszélsz, te ilyen karakánul levontad, hogy untatod?
Ha ennyit keres, de vannak néma percek, amit ő sem tölt ki, abból én arra következtetek, hogy ő is keveset beszél, vagyis zavarában nem tud mit mondani. Hát ebből a helyzetből úgy jön ki a legjobban (már amivel igazolja, hogy ő a domináns, talpraesett férfi), ha ő kezd el csesztetni, hogy miért beszélsz ilyen keveset. Te is ugyanígy mondhatnád az üres pillanatokban, hogy "mondj már valamit Józsi!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!