Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni a gátlásokon?
Van akinek az alkohol volt a mentőöve, van akinek egy barát segített hogy megszabaduljon a felesleges gátlásoktól, van akinek a párja mutatta meg a helye irányt.
Ezt embere váltogatja!
Nekem maga a felismerés jutott.
Egy szép napon átértékeltem az életem és én magam döbbentem rá, hogy mennyi mindenről maradok le ha a gátlásaim rabjává válok.
Így aztán elhatároztam, hogy nem bújok ki a lehetőségek alól, és mindent kipróbálok amit azelőtt a zárkózottabb, félénkebb korszakomban nem mertem.
Most tele vagyok barátokkal, kapcsolatokkal, magabiztos vagyok az életben.
16 évesen azon filóztam, hogy miért vagyok egyedül, most 27 évesen, meg 3felé kéne szakadnom, hogy mindenkinek egyformán jusson belőlem.
pálinkával...
Amúgy nem tudom, egyszer csak jön tudod? Valami meghozza, elhatározod hogy mesélned kell, és meghallgatnod másokat, és megy az
Az első nagyon jó tanácsot adott szerintem.
Gondold át, hogy miben vagy gátlásos, és az miben akadályoz téged (akár egy papírlapra is felírhatod, hogy lásd, mi mindenből maradsz ki életed során a gátlásossággal), gondold végig, hogy mit nyerhetsz, ha másképpen viselkedsz. Gondolj mindig ezekre, és azután lépj! Próbálj beszélgetni olyan helyen is, ahol eddig nem mertél, kommunikálj minél többet, és hamar bele fogsz jönni.
Bár sok függ attól, hogy miben akarsz oldódni.
(Azért ez függ attól is, mennyire mélyen van benne a személyiségedbe a gátlás. Én csak a párkapcsolathoz szükséges gátlásokat romboltam le, ezáltal még önmagam maradtam. Introventrált ember vagyok, ezt sokan gátlásnak vélik, pedig nagy társaságban nem érzem magam jól, sosem volt célom sok barátot/ismerőst szerezni. De egy párkapcsolatra szükségem volt, így dolgoztam rajta, a gátlásaimon, és összejött. Szóval most csak ő vesz körül, és így most tökéletesen boldog vagyok :) Szóval tudd, hogy pontosan mit is akarsz és azért küzdj!)
Sehogy. Tanulj meg együtt élni a gátlásoddal, így egyszer érszre sem veszed, s hipp-hopp elszáll.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!