Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék túllépni a kezdeti félénkségen?
Leginkább neten tudok ismerkedni mert élőbe kell idő h feloldódjak, sőt ha netes ismertség után talizok a kiszemelttel akk is idő mire tudok oldottabban bármiről beszélgetni v hülyéskedni. Telefonon is ilyen, sőt az még szinte roszabb mint a tali...
Hogy lehet ezen változtatni?
Az már csak hab a tortán h olyan lányokat fogok ki akik eléggé elvárják h én irányítsam a beszélgetéseket és mindig kitaláljak vmit :|
Ez msn-en megy is jól, de személyesen az elején még nem és pont akk lenne fontos sztem..
Tudom h nem , mert msn-en v fb-n nagyon jól megy és akk sztem senki nem sejti rólam h ilyen lennék a valóságba akár 1 kicsit is.
Csak vhogy élőbe először nehezen oldódok , nemtom miért és hiába próbálok ellene tenni, sose sikerül.
Félek gyakorolni is emiatt.. :S
Hát sztem kedvel, mondtam is neki h félénk vagyok , de nem hiszi el :D pedig msn alapján nem lehet ilyet megitélni :S
emiatt aztán nem tudom mennyire türelmes , nemtudok kiigazodni rajta, pedig elég jól felszoktam tudni mérni a helyzetet de most nem sikerül :D
Köszi :)
Azért még rettegek előtte picit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!