Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék túllépni a kezdeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék túllépni a kezdeti félénkségen?

Figyelt kérdés

Leginkább neten tudok ismerkedni mert élőbe kell idő h feloldódjak, sőt ha netes ismertség után talizok a kiszemelttel akk is idő mire tudok oldottabban bármiről beszélgetni v hülyéskedni. Telefonon is ilyen, sőt az még szinte roszabb mint a tali...

Hogy lehet ezen változtatni?

Az már csak hab a tortán h olyan lányokat fogok ki akik eléggé elvárják h én irányítsam a beszélgetéseket és mindig kitaláljak vmit :|

Ez msn-en megy is jól, de személyesen az elején még nem és pont akk lenne fontos sztem..

2012. máj. 9. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak ne görcsölj rá a dolgokra. Az tény, hogy a lányok szeretnek sokat csacsogni, de csak akkor, ha a partnere is megfelel hozzá. Próbálj sokat érdeklődni iránta, beszéltesd. Olyan témákról amikhez te is meg ő is hozzá tud szólni. Azért nem olyan nehéz egy lánnyal dumálgatni. :) 16/L
2012. máj. 9. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom h nem , mert msn-en v fb-n nagyon jól megy és akk sztem senki nem sejti rólam h ilyen lennék a valóságba akár 1 kicsit is.

Csak vhogy élőbe először nehezen oldódok , nemtom miért és hiába próbálok ellene tenni, sose sikerül.

Félek gyakorolni is emiatt.. :S

2012. máj. 9. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha igazán kedvel a lány, akkor nem akadály neki, hogy picit félénk vagy. Én aranyosnak is tartom mikor egy srác olyan, sőt olyankor inkább én beszéltetem, ha látom, hogy még kicsit félénk. :) Első voltam.
2012. máj. 9. 17:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát sztem kedvel, mondtam is neki h félénk vagyok , de nem hiszi el :D pedig msn alapján nem lehet ilyet megitélni :S

emiatt aztán nem tudom mennyire türelmes , nemtudok kiigazodni rajta, pedig elég jól felszoktam tudni mérni a helyzetet de most nem sikerül :D

2012. máj. 9. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindegy, vágj bele. Annyira rosszul csak nem sülhet el a dolog. ;)
2012. máj. 9. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Azért még rettegek előtte picit :D

2012. máj. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!