Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg eldontik pár másodperc alatt a lanyok, hogy akarnak e tőled valamit, vagy esélytelen leszel?
Figyelt kérdés
Ha pedig a nem kategóriába kerülsz (a pasik 90%a oda kerül rögtön), akkor utána a pasi hiaba kapalozik, hiaba fog hajtani ezerrel, akkor is hűvös elutasítás fogja fogadni?2012. okt. 12. 21:45
11/16 anonim válasza:
hát szerintem olyan szinten igaz ez, hogy hamar eldöntöm, tetszik e vagy sem. de attól még lehet esélye, hogy nem istenkirály pasi. volt olyan bnőm, aki nem akart semmit egy pasitól első látásra, nem is akart randizni vele, de randin mégis rájött, hogy tévedett :)
12/16 anonim válasza:
szerintem nem feltétlenül. én jártam már úgy hogy eleintenem tetszett egy fiú. aztán kb egy hónap kellett hozzá hogy odalegyek érte. 17/l
13/16 anonim válasza:
igen, én eldöntöm egy perc alatt
a többi pasinak, aki nem jön be 1.-re, akkor lehet esélye ha összehaverkodnak velem, de legalábbis közös társaságba járunk és nagyon sokat beszélgetünk.
akkor megfoghat a személyisége
de semmiképp sem egy erőltetett, kikényszerített randin, azért mert annyit nyaggatott lekoptathatatlanul hogy a végén megszántam.
nem, nálam ilyen nincs :/
14/16 anonim válasza:
egyszer voltam egy bulin, egy srác állandóan bámult..észrevettem magamtól is, de mondtam hogy áá nemjönbe stb.
barátnőim később böködtek hogy figyelj már nagyon bejösz neki:)
Odajött később a srác, gondoltam adok neki egy esélyt, és nagyon jófej volt, 5hónapja együtt vagyunk :))
szóval kedves kérdező nincs lehetetlen.. csak érdekes helyzetek:)
15/16 A kérdező kommentje:
Utolso, de akkor valamilyen szinten megis bejott a srac, mert akkor nem adtal volna neki eselyt.
2012. okt. 13. 09:43
16/16 anonim válasza:
Igen, ez így van. De ettől még lehet nőd, 1-1 órára. Akkor nem számít a személyes szimpátia megléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!