Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha belefáradtam, hogy a külsőm miatt esélytelen vagyok a lányoknál, akkor hogyan tovább?
Milyen a külsőd?
Küldesz esetleg privátban képet?
És rád is vár valaki!
Mire férfi lesz a fiúból rájön, hogy a pasisság sokkal fontosabb a nőknek, mint az egyszerű külsőség. A lányoknál még talán fontosabb szerepet kap...de jó esetben kinövik.
Ahogy a fiúk is a siránkozást...
Egyszerűen unom már, hogy legutóbb is haverommal közös képen a lánynak haverom jött be, én meg olyan rosszul éreztem magamat ismét. De ennél sokkal jobban fáj, hogy sok tini lányka lerondáz és kigúnyol. Mikor lesz már végre egy olyan lány, aki nem a külsőm alapján választ párt, hanem ad esélyt az ismerkedésre úgy is, ahogyan kinézek, meddig kell még szégyelnem a netes ismerkedéseknél a képeimet, azt, ahogyan kinézek valójában?!
Most is van egy lány, tök rendes, de már kérdezte, hogy helyes fiú vagyok-e, persze kitértem a dologról, mondtam neki, majd meglátja, ha találkozunk. De már tudom előre, hogy neki sem fogok bejönni, előre félek a találkától, pedig tök rendes lánynak tűnik, mégis érzem, hogy neki is jó pasi kéne, ezek a tini lányok tényleg ennyire a külsőre hajtanának? Elegem van már, hogy szégyelnem kell a külsőmet, hogy én ronda vagyok és egy lány sem tud belém szeretni emiatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!