Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg eldontik pár másodperc alatt a lanyok, hogy akarnak e tőled valamit, vagy esélytelen leszel?
Figyelt kérdés
Ha pedig a nem kategóriába kerülsz (a pasik 90%a oda kerül rögtön), akkor utána a pasi hiaba kapalozik, hiaba fog hajtani ezerrel, akkor is hűvös elutasítás fogja fogadni?2012. okt. 12. 21:45
1/16 A kérdező kommentje:
Itt most nem a kövér vagy a palcikavekony pasikra gondoltam, hanem átlagos testalkatú, de előnytelen arcuakra.
2012. okt. 12. 21:46
2/16 anonim válasza:
5mp kell hozzá.. Lehet az pasi egy álom v. Isten, ha nincs meg az a bizonyos tűz akkor akárhogy pedálozol, akár mennyire is kocka hasad van semit sem fog érni... Legalábbis én így működök :)
3/16 anonim válasza:
Ez nem függ az arctól vagy alkattól, de tényleg hamar eldől. És inkább 99% megy a nem kategóriába. Olyan van, hogy valakibe később beleszeretünk, de biztos nem a kapálózás hatására. Egyébként első látás.
4/16 A kérdező kommentje:
Mert sokat mesélnek itt a lanyok olyanokról, hogy nem jott be a pasijuk, de sokat udvarolt és adtak neki egy eslyet és azota együtt vannak.men számtalanszor próbálkoztam, ha nem is jöttem e, mindent megtettem, tobb hónapon keresztül udvaroltam, de süket fülekre leltem és osszejottek egy helyesebb staccal.
2012. okt. 12. 21:51
5/16 A kérdező kommentje:
Szerelem nincs elso látásra,
2012. okt. 12. 21:52
6/16 anonim válasza:
Nem is kell hozzá pár másodperc, elég egy tized része is. Valahol a kémián is múlik és tényleg figyeld meg, ha belépsz valahová, te is szinte pillanatok alatt leszűröd, hogy ki a szimpatikus és ki nem.
7/16 A kérdező kommentje:
Helyesebb sraccal
2012. okt. 12. 21:53
8/16 A kérdező kommentje:
Nem, ha nem kövér a lány, de nem szép a feje, akkor is ha megismerem, akkor adok neki esélyt. Forditva ez nem így van sajnos.
2012. okt. 12. 21:55
9/16 anonim válasza:
Engem nagyon helyesnek mondanak, de még nem tapasztaltam sehány mp-et. :)
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor csak kegyelembol mondanak helyesnek, hogy meg ne sertsenek.
2012. okt. 12. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!