Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Van egy srác.. 1 hónapja együtt vagyunk ! De nem hoztuk még nyilvánosságra mert az exem jó barátja.. de megbeszéltük hogy őszinték leszünk egymáshoz és nyílt lapokkal játszunk! Most nem tudom én reagálom e túl. Röviden felvázolom. Azóta minden hétvégén 3 nap bulizik és részeg! Még engem is itt hagyott mert ment bulizni inkább. tegnap is úgy volt hogy megyek hozzá de rábeszélt hogy menjek ki egy órára hozzájuk a kocsmába. kimentem de mondtam h akkor csak egy óra mert még beteg vagyok nem bírok. ebből lett 6 óra hossza.. pusztultam meg már olyan rosszul voltam. felálltam és elindultam az utolsó vonattal ! ő még maradt volna de utánam jött és haza jött velem. azt beszéltük nem iszik aznap.. ehelyett berúgott mint a sz@r. ezután megláttam hogy az exével találkozókat beszél meg kettesbe !!! meg vele tracsizik naponta több órát ! én meg úgy tudtam haragba vannak. elég volt :/ de szerinte csak én reagálom túl. !! persze mikor mondtam hogy barátnőmmel átmegyek a haverokhoz ő felkapta a vizet hogy biztos pasihoz megyek. mikor ő meg megy este discóba :/ most akkor ilyenkor mi van ? nem hiszem hogy ez normális.. szerintetek is hagynom kéne ? vagy tényleg csak én reagálom túl ?:/ 23/L2012. okt. 12. 15:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem is hagyd a pics.ába. Elég éretlennek tűnik. Ha vele maradsz, te is az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!