Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj? (Bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elmesélem a történetemet. Van egy olyan helyzet, hogy van egy lány aki nekem nagyon tetszik de egyelőre még csak baráti ( nagyon jó baráti viszonyban vagyunk). Szinte mindig elmondja, hogy szeret engem (barátilag) sokszor megpuszil, és általában nekem mondja el legelőször vagy csak nekem minden titkát! Nagyon megbízunk egymásban, ám az utóbbi időben egy kicsit féltékeny lettem egy másik srácra, aki valószínüleg nem akar rosszat, de tudad alatt is megsért néha. És én elmondtam a lánynak, hogy az a helyzet, hogy mostanában nem bírom azt a bizonyos személyt. És megkérdezte, hogy miért? Erre én elmondtam, mert tudtam, és tudom hogy benne mindíg megbízhatok, mindent elmondhatok! Elmondtam, hogy tudatalatt is , de bánt, hogy sokszor többet törődik vele, mint velem! Erre ő azt mondta, hogy ez nem igaz, mert ő engem nagyon szeret és nem törődik többet vele, csak te így látod, de nyugi mert nem úgy van. És erre én boldog is lettem, de attól még azt a fiút nem igazán szeretem, és nem bírom annyira. Szerintetek akar tőlem valamit a lány? Vagy csak én értem félre a helyzetet? Bocsánat, ha igen-igen hosszú a szöveg, de nagyon érdekel! Vagy inkább szerintetek elrontaná a barátságunkat egy kapcsolat?? Kérlek válaszoljatok minél előbb, és köszönöm nektek, ha megértitek a helyzetemet. Ilyen fura vagyok, bármi apró dolog is egy egész napig vagy több napig meg tud bántani.!

Ma egész nap sírtam emiatt :(( Túlreagálom? Kérlek, ne írjatok rosszindulatú válaszokat, így is elegem van a mai napra :(

#baj #szerelem #túlreagálás #én reagálom túl
2012. szept. 16. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy akar tőled valamit a lány. Finoman próbáld meg megtudakolni.
2012. szept. 16. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát őő sajnálom de abból amit leírtál szerintem ez a lány barátként tekint rád. De légy mér férfi komolyan én nem sírok ennyit pedig csaj vagyok! :D az életet nem lehet ilyen komolyan venni élj lazábban. Lesz ami lesz alapon. Ha szereted ezt a lányt mond el neki, hogy mit érzel. Ha nem érti csókold meg. Egy igazi barátságot nem lehet így tönkretenni. A másik gyerekkel meg ne foglalkozz, de ne hogy sírj már, a lánynak meg pláne ne mond el hogy sírtál, sőt ne mutasd hogy szarul vagy. Furán jön ki amikor a fiút kell babusgatni mert nem tudja mit csináljon. Olyat meg ne írj hogy nem szereted azt a másik fiú... Láttál te már olyat hogy egyik fiú odaáll egy másik elé hogy bocsi de nem szeretlek. Legyél pozitív vidám de főkép férfi, viselkedj normálisan ne ilyen anyuci kedvence ként. és nehogy rosszindulatúnak vedd, csak vedd észre hogy jön le ez a sírós dolog :D És sok sikert a lánynál én szurkolok!
2012. szept. 16. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem bekerültél a barátzónába..onnan elég nehéz kikerülni...Nekem is van olyan fiúbarátom akivel így viselkedem de nem akarok tőle semmit. Lehet hogy Ő tényleg csak a barátot látja benned, végülis én is hiszek benne hogy a fiúk megbízhatóbbak és egy fiúbarát kincs :)

De ettől függetlenül persze lehet hogy ő is többet akar és azt várja hogy te lépj valamit...:) De szerintem injább barát :/ Azért sok sikert, és ne sírj! Nem éri meg, hiszem így vagy úgy de lényeg hogy fontos vagy neki! ;)

2012. szept. 16. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jóindulatú válaszokat, megpróbálok férfiként viselkedni, csak sajnos az ösztönöm azt súgja hogy ez a másik alak valahogy nagyon nem képbeillők. Eldől hogy mi lesz! Mégegyszer köszönöm! :)
2012. szept. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!