Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért nem szeretitek?
sztem tök cuki ha egy lány ezt mondja :) én imádom :)
persze csak egymás között, azért mindenki előtt ne mondogassa :D nagyon jó baráti társaságban még belefér azért :D
Úristen ti el vagytok tévedve erősen fiúk ... oké, hogy nen esik jól, meg nem férfias meg attól is függ kimondja meg mittudomén....de ha én azt mondom valakire, hogy aranyos akkor szinte kivétel nélkül tetszik és nem úgy mint a szomszéd kiskutya -.-
A barátomra is szoktam mondani, hogy milyen aranyos és tényleg az és imádom ezért(is) :)
Nekem fontos, hogy egy pasi a férfiassága, határozottsága mellett aranyos is tudjon lenni :)
Én lány vagyok, néha mondom a barátomnak, persze nem folyamatosan meg vinnyogva, és persze mellette azt is éreztetem vele, mennyire férfias, jóképű stb... de pl. ha szerez nekem vmit (pl. bélyeget, mert azt gyűjtöm), és nagyon lelkes leszek, óhatatlanul kijön egy "jaj, de aranyos vagy!"... van, amikor sztem érdemes túllépni az embernek a férfi-önérzetén, és látni, hogy ezt nem értésnek mondták meg azért, mert le akarják törni a férfiasságukat.
Az más kérdés, amikor szegény csaj nem akar megbántani egy fiút, aki közeledik felé, de neki nem jön be, és ezekhez nyúl. Sztem lehet, hogy itt érdemesebb lenne más szavakkal kifejezni, hogy nem emberileg van baj, csak nincs meg az a bizonyos kémia (persze ismerkedéskor is mondhatja egy nő, ha bejön neki a srác, de sztem ha vki értelmes, akkor a hangsúlyból nyilván kitalálja, hogy most szabad-e neki a pálya vagy sem). Pl. aranyos helyett azt, hogy kedves, jó fej stb. De sztem igenis van különbség aközött, amikor már párkapcsolatban hangzik el az aranyos meg a cuki 1x-2x, meg amikor egy próbálkozó srácnak mondja a lány szabódó hangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!