Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen az első randin?
Én lány vagyok, de sosem hívtam meg senkit (nem- nem anyagi okok miatt, van pénzem).
Szerintem, aki meghívja a másikat. :) Illetve, ettől függetlenül én felesben szoktam, (= mindenki a sajátját), tehát nem hagyom, hogy az egészet a másik fizesse. :)
Akkor hagyom, ha tényleg kedvesség, és engedi viszonozni. Aki nem engedi, az nekem nagyon gyanús (qvára nem éri meg, hogy állandóan azt hallgassam majd tőle, hogy "mindig a pasi fizet", "a nők anyagiasak", stb.)
Attól függ, hova hívtad el. Én mindig felajánlottam, hogy fizetek, és általában elutasították, pedig komolyan gondoltam. Ennyi. Annyit úgysem fogyaszt, hogy belehalj.
21L
A felvetés szerintem nem = elhívással . Ha te döntesz a hellyel kapcs, vagy a férfi átveszi az irányítást a hellyel kapcsolatosan hogy hova menjetek, aztán te rábólintasz stb. akkor engem nem érdekelne, hogy a lány 'hívott el' akkor sem hagynám hogy ő fizesse, főleg nem azt hogy az én fogyasztásomat is. Fel sem merülne bennem, hogy a lány fizessen hiába ő vetette fel a találkát. Maximum felesbe de azt is csak akkor, ha a lány ragaszkodna hozzá . Pl. ha fizetésre kerül a sor venné elő a lány a tárcáját mondanám neki hogy hagyjad, meg stb ha nem akarná akkor meg mondanám, hogy jó majd később rendezzük ebbe ált. belemennek hogy majd utána, mikor utána adná oda a pénzt mondanám neki hogy nemkell, hagyd mondanám neki, hogy majd legközelebb te fizetsz 'viccesen' ha meg ragaszkodna hozzá akkor elvenném a pénzt. Az az én meglátásom, de nyílván embere válogatja.
22F
7-es, te elég "erőszakos" vagy. Nekem például most sem, de régen, "csóróbb" időszakomban sem jött be, hogy a fiúk mindenáron fizetni akarnak.
A hely kiválasztása is legyen megbeszélés eredménye, de van, hogy én döntök róla, van, hogy ő, változó.
Az meg főleg fura, hogy "később rendezzük", mert mit látnak az emberek? Na, egy újabb csaj, aki "meghívatta magát" (a többségnek így jön le, azt nem veszik számításba, a legtöbb pasit milyen nehezen lehet eltántorítani azon berögződésétől, hogy ő fizessen).
Barátnőmet is folyton felhúzták régen, aztán ma meg már csak legyint (viccesen!), hogy "had fizessenek, ha olyan "hülyék", úgyis anyagiasnak tartják a nőket, nem mindegy?"
Persze, nem mindegy.
És hozzáteszem, mindkettőnknek van pénze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!