Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első lesz randim HELP?! Vélemények tapasztalatokat is kérek ha lehet
Az én tanácsaim:
-add önmagad
-ne görcsölj túl sokat azon, hogy fog alakulni, mert az rányomhatja a bélyegét a hangulatra is (nálam jól sült el, de azért az zavaró volt, hogy percenként azon kattogott az agyam, hogy bejövök-e neki)... és finoman jelezni, érintésekkel stb. nyugodtan lehet, hogy bejössz neki, de ha már túl sok, az taszító tud lenni
-gondolom, már megvan a helyszín, de ha még nincs, akkor lehetőleg ne mozi legyen, vagy ha igen, előtte menjetek el vhova, mondjuk teázóba, gyorsétterembe, ahol tudtok beszélgetni is, vagy sétálni
-legyen kényelmes a cuccod, ne csak csini (pl. nem tudod, fogtok-e sétálni és mennyit, így lehet, hogy egy laposabb cipő jobb választás), és passzoljon az időjáráshoz
-beszélgetésben találd meg az arany középutat: kérdezgesd őt, reagálj, de te is beszélj... az sem jó, ha be nem áll a szád, és nem hagyod szóhoz jutni, de az sem, ha nem mersz megszólalni
-ha ebédes/vacsis randiról van szó, érdemes olyan ételt választani, ami kevésbé maszatolódik (pl. paradicsomos szószos tésztát lehetőleg ne), mert fene tudja, hova megy a szósz :D. Erős színű, nem érintésálló rúzst sem érdemes, mert nyomot hagyhat a poháron stb.
-sminket csak természetesen (mert mégiscsak azt mutatja, hogy mered előtte természetesebben is vállalnod az arcod), lehetőleg mellőzzük a nagyon maszatolódós rúzsokat és a ragacsos szájfényeket
-vannak témák, amikről nem illik beszélni (gondolom, te is tisztában vagy ezzel, de ismerősöktől hallottam elég meredek sztorikat... betegségekről részletesen, kinek kije mennyit keres stb., ilyenekről ne...)
Már előttem leírták a többiek :D
Megkérdezhetném a neved? :)
Köszönöm ezt a részletes tanácsot sokat segített :)
Nikkamikka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!