Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kajával készülnél, ha tudnád, hogy egész éjjel szexelni fogtok?
Szóval feljön hozzám egy srác, már egyszer lefeküdtem vele. A kapcsolatunk a szexre épül, de most több körülmény miatt is ez bőven elég mindkettőnknek.
Nem sok ilyen tapasztalatom volt eddig és hát nem tudom miket vásároljak be. Bor az oké, de milyen kaját? Tudok főzni, de nem szeretnék, az már olyan randi jellegű lenne és nem akarom ebbe az irányba terelni a dolgot. Valami klassz ötlet?
Rum a tejbe! Szereti a pisi-kaki szexet???
Én pasi vagyok, de én ennék előtte egy kis csípős paprikát és úgy nyalnálak ki.
Húha, komoly problémák merültek fel. Lehet konzultálnom kéne egy dietetikussal, mielőtt megtömöm kefírrel.
Most lehet röhögni a kérdésen-valahol nevetséges is-de 2 felnőtt, igényes ember adja már meg a módját. Mint ahogyan nem kannás bort vásárolok úgy nem is adok senkinek egy ezeréves zsömlét, mert igénytelen húzás lenne. Még ha csak szex is legyalulja az ember a lábát, megfürdik meg húz egy tiszta ágyneműt.
Amúgy csomó jó válasz is van. Sajnos a babos-káposztás ötlet valóban nagy durranás lenne, de mire abból móka van, hát az másnap. Maximum valahol máshol szállhatna el.
Chilis csoki? Ha már itt bedobtátok az erős paprikát.
Imádom a chilis csokit és a mentásat is!:)
Viszont eszembe jutott milyen kaját készíthetnél.
Olyan fogvájós mini falatkákat.Pici fasírt golyó (a ságának van mirelitese,nagyon finom),pici darabocska sajttal,és egy kis kocka pritamin paprikával.Szerintem ebből egy tálcára valót csinálj előtte pár órával és tedd a hűtőbe.Ezt akár az ágyban is "nassolhatjátok".:)
De ha nem akarsz fasírtocskákat sütni,akkor vegyél egy francia kenyeret,szeleteld fel és készíts gusztusos kis szendvicseket.De ha még kisebb szendvicsekre vágysz,akkor szelj fel bármilyen bagettet vagy kiflit karikákra és arra pakolj szendvicsnek valót.
A kifli karikákról még eszembe jutott a mákos guba is.Édes is,finom is.Jól is lehet vele lakni,de még sem telíti el úgy az embert.
elég népszerű lett ez a kérdés :D
gondolkodtam (!!) még éjszaka,szerintem a nachos is tökéletes lenne szex után
Majd csak pár nap múlva lesz esedékes a dolog. Egyre jobb ötletek jönnek, köszi a válaszokat! Majd leírom végülis mi lett, de eddig úgy áll a dolog, hogy előtte lenne bor, sajt, szőlő, dió, aztán spájzolnék be édességből főként csokit(beszerzek egy tábla chiliset) és valami bagettes dolog, amihez dobok össze előre egy salátafélét. Meg nachos valami szósszal. Ennyit nem eszünk meg, de ki tudja mihez lesz kedvünk.
Remekül összeötleteltük. Szerintem az tök jó, ha egy jó este után éjjel valami finommal megleped a másikat. Nem igényel nagy előkészületet, semmi drága cucc, de azért jól mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!