Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kajával készülnél, ha tudnád, hogy egész éjjel szexelni fogtok?
Szóval feljön hozzám egy srác, már egyszer lefeküdtem vele. A kapcsolatunk a szexre épül, de most több körülmény miatt is ez bőven elég mindkettőnknek.
Nem sok ilyen tapasztalatom volt eddig és hát nem tudom miket vásároljak be. Bor az oké, de milyen kaját? Tudok főzni, de nem szeretnék, az már olyan randi jellegű lenne és nem akarom ebbe az irányba terelni a dolgot. Valami klassz ötlet?
Felmelegítve csak a káposzta jó, a pizza nem annyira, de hát káposztát nem főznék. A birka mondjuk járható út lenne, szinte el is képzelem, ahogyan pörköltet falunk az ágyban, csak sajnos nem szeretem. Jah mert hogy szex után gondoltam.
Viszont a milka egy nagyon jó ötlet!!! Azt be fogok szerezni.
És mondjuk sima pirítós-vaj-valami normális sonka-olajbogyó-sajt kombó jó? Végülis friss, nem számít főzésnek és mégsem párizsis zsemle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!