Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kajával készülnél, ha tudnád, hogy egész éjjel szexelni fogtok?
Szóval feljön hozzám egy srác, már egyszer lefeküdtem vele. A kapcsolatunk a szexre épül, de most több körülmény miatt is ez bőven elég mindkettőnknek.
Nem sok ilyen tapasztalatom volt eddig és hát nem tudom miket vásároljak be. Bor az oké, de milyen kaját? Tudok főzni, de nem szeretnék, az már olyan randi jellegű lenne és nem akarom ebbe az irányba terelni a dolgot. Valami klassz ötlet?
És mi van ha tag annyira felizgúlt állapotban van, hogy
nincs kedve kajálni.Akkor lehet, hogy rossz lesz a
kedved, hogy minek kellett ennyit szarakodni a témával.
Ez is lehet. De hát ha két felnőtt összejön csak a szex miatt a vendéglátó féltől kitelik annyi, hogy ilyesmire gondol. Már túl vagyok a koliban gyors kufirc témán, adjuk már meg a módját. Ne legyen túl sok, de túl gáz sem.
Vagy egy pasi sosem gondol arra hogy ha felvisz egy nőt magához és szexelnek(amit nem előzött meg közös vacsi) akkor mit tud felajánlani ha a másik éhes? Szerintem az tök ciki, amikor nincs otthon semmi vagy kiveszed a tegnapi maradékot a hűtőből, hogy melegíts magadnak. Nem ilyen alkalomra való.
Ha meg annyira akar enni vigyen magával szendvicset
Bár ha mondjuk cukorbeteg akkor adott esetben az étkezése
érdekesen alakúlhat.Amúgy nem lisztérzékeny,mohamedán vagy
vegetáriánus stb.Nehogy a sok finom étel ott maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!