Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kajával készülnél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kajával készülnél, ha tudnád, hogy egész éjjel szexelni fogtok?

Figyelt kérdés

Szóval feljön hozzám egy srác, már egyszer lefeküdtem vele. A kapcsolatunk a szexre épül, de most több körülmény miatt is ez bőven elég mindkettőnknek.

Nem sok ilyen tapasztalatom volt eddig és hát nem tudom miket vásároljak be. Bor az oké, de milyen kaját? Tudok főzni, de nem szeretnék, az már olyan randi jellegű lenne és nem akarom ebbe az irányba terelni a dolgot. Valami klassz ötlet?

2012. okt. 10. 23:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 VVMMvvmm ***** válasza:

És mi van ha tag annyira felizgúlt állapotban van, hogy

nincs kedve kajálni.Akkor lehet, hogy rossz lesz a

kedved, hogy minek kellett ennyit szarakodni a témával.

2012. okt. 11. 00:05
 22/56 anonim ***** válasza:
Csinálj egy rakat csípős csirkeszárnyat oszt' csá'!
2012. okt. 11. 00:05
 23/56 A kérdező kommentje:

Ez is lehet. De hát ha két felnőtt összejön csak a szex miatt a vendéglátó féltől kitelik annyi, hogy ilyesmire gondol. Már túl vagyok a koliban gyors kufirc témán, adjuk már meg a módját. Ne legyen túl sok, de túl gáz sem.

Vagy egy pasi sosem gondol arra hogy ha felvisz egy nőt magához és szexelnek(amit nem előzött meg közös vacsi) akkor mit tud felajánlani ha a másik éhes? Szerintem az tök ciki, amikor nincs otthon semmi vagy kiveszed a tegnapi maradékot a hűtőből, hogy melegíts magadnak. Nem ilyen alkalomra való.

2012. okt. 11. 00:09
 24/56 anonim ***** válasza:
igen,amit írtál,az tökéletes.ne variálj,csináld azt,plusz a Milka,és szex,és bor,és boldogság van :D
2012. okt. 11. 00:09
 25/56 panini ***** válasza:
véleményem szerint sali legyen vagy pirítós
2012. okt. 11. 00:10
 26/56 anonim ***** válasza:
Nincs birka? Oké, de akkor nincs szex se! :)
2012. okt. 11. 00:10
 27/56 panini ***** válasza:
és MILKA ;)
2012. okt. 11. 00:11
 28/56 anonim ***** válasza:
Creampie-t xDD
2012. okt. 11. 00:12
 29/56 VVMMvvmm ***** válasza:

Ha meg annyira akar enni vigyen magával szendvicset

Bár ha mondjuk cukorbeteg akkor adott esetben az étkezése

érdekesen alakúlhat.Amúgy nem lisztérzékeny,mohamedán vagy

vegetáriánus stb.Nehogy a sok finom étel ott maradjon.

2012. okt. 11. 00:12
 30/56 anonim ***** válasza:
Csinálj egy salátát, vacsinak. Legyen a hűtőben mirelit pizza, hátha megéhezik a kan (én pl k.rva éhes tudok lenni szex után). Vagy lehet vmi nasi, csoki is.
2012. okt. 11. 00:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!