Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kajával készülnél, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kajával készülnél, ha tudnád, hogy egész éjjel szexelni fogtok?

Figyelt kérdés

Szóval feljön hozzám egy srác, már egyszer lefeküdtem vele. A kapcsolatunk a szexre épül, de most több körülmény miatt is ez bőven elég mindkettőnknek.

Nem sok ilyen tapasztalatom volt eddig és hát nem tudom miket vásároljak be. Bor az oké, de milyen kaját? Tudok főzni, de nem szeretnék, az már olyan randi jellegű lenne és nem akarom ebbe az irányba terelni a dolgot. Valami klassz ötlet?

2012. okt. 10. 23:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

Ez se rossz. Én előkapom a krumplistésztát és miközben kajálok megkérdezem, hogy mi van, nem hoztál tízórait?

Nem lisztérzékeny, de biztos, ami biztos ráakérdezek és felírom mellé tételesen, hogy mire allergiás, sőt kérek tőle egy listát a top 10 ételéről. Az ember legyen alapos nem, főleg ha szexet akar?

A birkás dolgot sajnálom nagyon....De csomagolj otthonról. Köztes megoldásnak jó, nem?

2012. okt. 11. 00:16
 32/56 VVMMvvmm ***** válasza:

Az biztos, hogy a kérdezőnek van humora.Egyébként az

alaposság jól jöhet.Igaz még ekkor is lehetnek váratlan fordulatok.Óvszert fogtok használni vagy mi?Mert nehogy

már csak a kajára fókuszáljunk.

2012. okt. 11. 00:21
 33/56 anonim ***** válasza:
Én valami könnyűt csinálnék. Vagy sajt tálat többféle sajttal, almával, szőlővel, dióval. És szex végén enni valami "telítőbbet". Akár meleg szendvicset vagy bármit amit szerettek. Például ha szeretitek a lángost, meggyúrod délelőtt vagy du. és a hűtőben hagyod kelni. Szex után kisütöd pik-pak megvan. Laktató és finom. Nem is drága. Kefires lángos.
2012. okt. 11. 00:29
 34/56 anonim ***** válasza:

Pepsivel a por formatumuval...na jo csak vicc.Amugy jah salata.De ne halas meg fokhagymas kajak legyenek mar!:)

Aztan peksuti, chips, csoki...ha nagyon fozhetneked van mondjuk valami natur szelet sult krumpli, zoldsegmix.Valami alkohol is legyen. Ovszerbol pedig tepertospogacsa izut probalj beszerezni! :) palacsinta. fagyi.Tiramisu. Cezar -salata...Vagy vegyel a kfc bol sult csirket...:) csinalj kis szendvicseket, olyan kis miniaturoket.

2012. okt. 11. 00:30
 35/56 anonim ***** válasza:
vagy vegyel datolyat abban sok kalora hozza fugget...:D jah csinalj tropusi gyumolcstalat.:) gyros?
2012. okt. 11. 00:31
 36/56 anonim ***** válasza:

33 vagyok megint.

Ha szex után nem akarsz sütögélni, akár ha veszel aznap friss torta szeleteket, sütit (ha édesszájúak vagytok) az is jólesik szerintem, energia, nem túl nehéz az sem, de laktat kicsit.

2012. okt. 11. 00:32
 37/56 VVMMvvmm ***** válasza:

Azért arra is gondoljunk, hogy ne olyan kaját adjon

a formának amitől az egész éjszaka fosni fog.

Lehet, hogy például a tejes dolgok meghajtanák mint

Singer a varrógépet.

2012. okt. 11. 00:38
 38/56 anonim ***** válasza:
xDDDDD
2012. okt. 11. 00:51
 39/56 anonim ***** válasza:

Én röhögök ezen a kérdésen. :D

Egyszer mentem egy srachoz csak szex miatt, ottalvással, kaptam két tikkadt szendvicset, ő meg megmikrózta a gombapörköltjét. Azt is felajánlotta, de nem szeretem a gombát.

És pont nem érdekelt, mert SZEXELNI mentem.

Ugyanehhez a sráchoz mentem még egyszer, akkor enni is elfelejtettünk. Tudodmit? Így is kvára megérte...

Nem a pasid, nincs tétje, rendelsz egy nyomorult pizzát és kész. Tőlem szendvicset kapna max és az se érdekelne ha húzza a száját, szexpartner, nem a férjem, hogy azon izguljak, hogy megfelelőnek találja e az étkeztetést...

21L

2012. okt. 11. 00:51
 40/56 anonim ***** válasza:
Aszaltszilvával töltött, avas kefírrel leöntött, kacsaolajos rothadtkáposztával!
2012. okt. 11. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!