Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám megtenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtenni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ma,volt egy lány,egyedül ült az egyik radiátoron,és közben facebook-ozott..Bomba csaj volt, 2osztálytársammal elkezdtünk hülyéskedni hogy a nevét meg kellene kérdezni..de ők sem merték meg én sem..és ez a baj..hogy ÉN sem..

Hazafele jövet elgondolkodtam ezen..és eszembe jutott az a mondás vagy idézet,hogy egyszer élünk..de amikor ott vagyok,és cselekedni kellene,nem merem megtenni..

Mivel változtathatnék ezen?

Oltogatós,utálkodós kommenteket nem kérem,Köszönöm.!

2012. okt. 10. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát öcsém, hab vagy. Puding, szivacs, hangember...

Erre az a megoldás, hogy megembereled magad és odamész.

2012. okt. 10. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

uh ugyanebben a szituban vagyok én is

ma suliba végig álltunk haverral és egy csaj 3 barátnőjével végig minket figyeltek és mosolyogtak..gondoltam,h oda kellene menni de nem volt merszem,asse tudnám mit mondjak

2012. okt. 10. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egyetlen megoldás, hogy belül felpofozod magad, összeszeded a bátorságod és odamész.
2012. okt. 10. 17:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát én tudnám mit mondjak..nevét,telószámát elkérném..

Amugy ilyenek esetekben ajánlatos megkérdezni hogy van-e pasija?? ha nem tetszek neki akkor aztmondja hogy van..de ha már elmondta a nevét és utána mondja hogy van pasija akkor gáz van..?!

2012. okt. 10. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

"Szia.Elmennél randira,egy ismeretlen sráccal?"

"Szia.Nem"

"Akkor,kérlek,hadd mutatkozzam be.XY vagyok"

Ennyi.

2012. okt. 12. 17:45
 6/6 anonim válasza:

Telefonszámát így hogy nem ismered ne kérd el, nem adná meg szerintem!

A randira hívás még későbbi dolog.. :D

Szerintem egyszerűen odamész, hogy nem zavarod-e. Esetleg felteszel neki egy kérdést a sulival vagy akármivel kapcsolatban, vagy hogy tud-e erről arról vmit.. Vagy ilyesmi :)

L

2012. okt. 12. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!