Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtenni? (többi lent)
Ma,volt egy lány,egyedül ült az egyik radiátoron,és közben facebook-ozott..Bomba csaj volt, 2osztálytársammal elkezdtünk hülyéskedni hogy a nevét meg kellene kérdezni..de ők sem merték meg én sem..és ez a baj..hogy ÉN sem..
Hazafele jövet elgondolkodtam ezen..és eszembe jutott az a mondás vagy idézet,hogy egyszer élünk..de amikor ott vagyok,és cselekedni kellene,nem merem megtenni..
Mivel változtathatnék ezen?
Oltogatós,utálkodós kommenteket nem kérem,Köszönöm.!
Hát öcsém, hab vagy. Puding, szivacs, hangember...
Erre az a megoldás, hogy megembereled magad és odamész.
uh ugyanebben a szituban vagyok én is
ma suliba végig álltunk haverral és egy csaj 3 barátnőjével végig minket figyeltek és mosolyogtak..gondoltam,h oda kellene menni de nem volt merszem,asse tudnám mit mondjak
Hát én tudnám mit mondjak..nevét,telószámát elkérném..
Amugy ilyenek esetekben ajánlatos megkérdezni hogy van-e pasija?? ha nem tetszek neki akkor aztmondja hogy van..de ha már elmondta a nevét és utána mondja hogy van pasija akkor gáz van..?!
"Szia.Elmennél randira,egy ismeretlen sráccal?"
"Szia.Nem"
"Akkor,kérlek,hadd mutatkozzam be.XY vagyok"
Ennyi.
Telefonszámát így hogy nem ismered ne kérd el, nem adná meg szerintem!
A randira hívás még későbbi dolog.. :D
Szerintem egyszerűen odamész, hogy nem zavarod-e. Esetleg felteszel neki egy kérdést a sulival vagy akármivel kapcsolatban, vagy hogy tud-e erről arról vmit.. Vagy ilyesmi :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!