Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehette ezt meg?
Sziasztok!
Úgy kb. 1 évvel ezelőtt feltettem itt egy kérdést.
Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__22626..
E levél után, úgy kb 1-2 héttel megjelent nálam a nagy "Ő". Külsőre, belsőre az én szemembe egy tökéletes férfi volt, akire még fel is nézhettem, azt hiszem tényleg szerelmes voltam, életem során másodjára.Már kicsit több, mint fél éve együtt voltunk, amikor kapott lakás kulcsot, ugyanis hozzám költözött. Egy csütörtöki napon 2 hét után hazamentem, a lakás felforgatva és elvitte a lakásban található összes készpénzemet, ami nem volt kevés. Feljelentést megtettem, de azóta sem találják, úgy vélem külföldre menekült, de majd ezt kiderítik az erre alkalmas emberek.Szóval a lényeg az, hogy teljesen jóhiszeműen kapott tőlem lakáskulcsot, ajándékokat, egy szép autót, é a szívemet.. és ezek után képes megtenni velem ezt. Leírhatatlanul fáj, és a mai napig nem találok szavakat. Most jutottam el arra a pontra, mikor azt mondom, hogy tényleg nem lehet, olyan egyszerű férfit találni akit ne érdekelne a pénzed. Miért tette? És mégis még mit tegyek, hogy egy normális férfi szeressen és ne használjon ki?:-(
20/L
Te szegény :'(
Én kibérelnék egy kis lakást , és ha a pasi ezek után is velem marad , akkor elmondom Neki .
Nekem már az is gyors, hogy fél év után lakáskulcsot adtál neki. Persze ez a te döntésed.
Szerintem fél év alatt annyira nem lehet megbízni valakiben, hogy az életed a kezébe add. Főleg nem kocsit venni neki. Legalábbis ez az én véleményem.
Hogy miért tette, arra csakis ő tudna neked megfelelő magyarázatot adni.
Arra meg, hogy mit tegyél, hogy "egy normális férfi szeressen beléd", annyit tudok mondani, hogy lassíts. Minek adnál valakinek kulcsot, és főleg vennél valakinek kocsit fél év után?
Hát én csak annyit tudok mondani hogy részvétem hogy ennyi dolgot vesztettél el, sajnos vannak ilyenek és nehéz kitalálni hogy ki nem ilyen.
Szánalmas ha valaki ilyet csinál de sajnos vannak ilyenek is.Szerintem, ha szereted ha nem ne nagyon kényeztesd el egyből mert akkor ezt kihasználják.
17/F
Ne bízz meg senkiben! Engem is már átb*szott egy ribanc
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, valószínüleg nem az
A 8.nak mondanám: 5. vagyok ha egy olyan pasival.....
Az 5. nem lehetsz tesó mert az én voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!