Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-14 éves lányok ti szeretnétek már pasit vagy még túl korainak tartjátok?
Én ilyen kérdéseknél ingadozni szoktam, kicsit még korainak érzem (Kicsit? Nagyon...), de hogyha odajönne hozzám a fiú, aki tetszik nem mondanék nemet. :)
12/L
Nagyon emberfüggô szerintem. 14 évesen egy lány általában elég érett ahoz, hogy a korosztályának megfelelô szintû kapcsolatot kialakítson. Egy 13 éves is járhat egy korban hozzáillôvel. Fogják egymás kezét, nevetnek, egy-egy csók is elcsattan, talán még szerelmesek is.
Én érettebb vagyok a koromnál, tudom, és 12 évesen tetszett meg nekem egy fiú, de csak rajongás volt, nem is ismertem. 13 évesen ugyanígy voltam egy 15 évessel, bár ismertük egymást, nem lett semmi a dologból, de nem gondoltam bele, hogy egy valódi kapcsolat mivel jár. Csak tetszett, és vezettek az érzéseim:) 14 évesen úgy gondoltam, már érett vagyok egy kapcsolatra, de 15 éves fejjel ( igen, húúúúha, tudom ám milyen tapasztalt vagyok... :) ) rá kellett jönnöm, hogy egy valódi kapcsolat - mert én már komolyabbat szerettem volna - több, mint egymás kölcsönös szeretése. Szerintem csak ennyi a különbség...
Mindenki szeretne nagyobb lenni, senki nem meri bevallani magának, vagy felismerni, hogy ez valóban korai lenne. Csak késôbb jön rá az ember... Legalábbis velem így volt, nem tudom, másoknál ez hogy mûködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!