Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Legyünk csak barátok / Csak barátként tekintek rád" szöveg. Mi a véleményetek?
Sziasztok, tisztában vagyok vele, hogy sok ilyen kérdés van fent az oldalon.. De, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Nos, például az én problémám: Van egy lány a suliban, tetszik nekem, eddig úgy tűnt, mintha bejönnék neki (nem részletezem) , de a minap annyit kaptam tőle, üzenetben, hogy ő csak "barátként tekint rám".. Bajban vagyok, mert nem tudom, hogy csak azért írja ezt, mert meg akar vigasztalni, vagy tényleg felajánlja a barátságát..?
Lányok, utasítottatok már el hasonló módon fiút?
Fiúk, keveredtetek már ehhez hasonló szituációba?
Sok embertől hallottam, hogy a lányok csak vígasz képpen mondanak/írnak ilyeneket..
Kíváncsi lennék a véleményetekre
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv.
Egy tanácstalan fiú
Tapintatos, mert ahelyett hogy azt írná, "szállj le rólam, nem jössz be nekem", inkább ezt írja legyünk barátok. És nem lesz a barátod sem, ezt nem kell erőltetni.
Én már utasítottam el így pasit, mert nekem is jobb volt így, mintha leírtam volna hogy tényleg mit gondolok.
nyilván keresni fogod a kiscsaj barátságát, hogy aztán minden nap gyötörd magad miatta... logikus döntés...
nem akart a lelkedbe gázolni azzal, hogy elhajt, ehelyett ezt a diszkrét, de mindenki számára ismerős szöveget adta be.
Felejtsd el, keress mást... Kár fecsérelni rá az időt...
(arról nem is beszélve, hogy őszinték valszeg úgysem lennétek egymással ebben a "barátságban", ha meg netán mégis őszintén tudnátok egymással beszélgetni, akkor majd biztos marha jó érzés lesz hallgatni, ahogyan éppen beszámol a következő pasijáról, és még netán tőled is kér tanácsot... futottam már bele ilyenbe :D:DD )
Kedves Kérdező!
Előzőnél a pont. Lepattintó szöveg. Idővel lehettek barátok (tényleg CSAK barátok), de az nem most lesz. Ne tedd taccsra magad egy csaj miatt, hanyagold egy ideig, és keress magadnak mást. Tapasztalat.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!