Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi a rákot csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi a rákot csináljak vele? (Részletesen)

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel április közepén kezdtem ismerkedni. Találkoztunk kb. 10x, aztán nem tudom minek a kapcsán mondta, hogy a barátot látja bennem. Mondtam, hogy akkor agyő. Amúgy Én 21, Ő 18 éves.

Ezalatt az időszak alatt beleszerettem, de nem kis erőfeszítéssel nem elkendőztem, hanem átgondoltam az érzéseimet, és már nem voltam/vagyok bele szerelmes. Megkértem, hogy ugyan össze fogunk futni, mert kisvárosban lakunk, azért külön ne keresse a társaságom. Ennek ellenére többször is megjelent, aztán rá két héttel összejött a legjobb barátomnak - akinél most lakom - az öccsével. Szerintem engem akart vele felidegesíteni, mert látta hogy nem különösebben hat meg a dolog, egy másfél hét után szétmentek. Azóta láttam párszor, de legutóbb szerveztünk egy házibulit, amin a barátom öccse nem volt ott, viszont a csaj eljött. Aztán egész este körülöttem legyeskedett, volt hogy körökben álltak pár fős társaságok és úgy beszélgettünk, és általában úgy álltunk külön körben hogy nálunk ért össze a kettő, és folyton egymásnak dőltünk, könyökkel ütköztünk, nekimentünk, szóval percenként 5-6x egymáshoz értünk, de részéről is éreztem a szándékosságot benne. Aztán mikor már késő volt, mondta, hogy megy haza meg minden, de nagy dumapartyban voltam a brigáddal, Ő meg megkért hogy kísérjem fel a táskájáért. Ráoltottam valamit, hogy nagylány vagy, megoldod..

Aztán rá két nappal felhívtam, találkoztam vele este, elmentünk sétálni, de nem hagyta, hogy megcsókoljam. Kérdésemre azt mondta nincs meg az a plusz bennem, ami miatt járna velem.. Utána puhítottam egy bő órát, de akkor sem sikerült. Amit tudok, hogy keveset szabad neki elhinni, már úgy értem hogy olyan horderejű dolgokban nem lehet neki hinni mint ez a történet. Nem mondanám hogy nem egyenes, csak a határozottság fényévekre van tőle, szinte semmiben nem tud állást foglalni, csak ebben hogy nem járna velem. Mikor olyan volt a téma felhoztam hogy miért kellett volna a táskájáért felkísérni, azt mondja, hát semmiért, csak részeg volt!! Mondom, pont azért nem mentem fel.. Jó, de nem lett volna semmi azt mondja. Ezen nevettem egyet, mondtam hogy ki akart volna használni. Erre is közömbös marad az arca. Aztán még elkísértem egy darabon ami nekem is útba esett, és elköszöntem. Amúgy nem vagyok bele szerelmes, de azért még most is járnék vele.

Lehet hülye a kérdés: Most mi van??

2009. aug. 5. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ö se tudja mi van hidd el :D nekem is volt így már... az ilyen lányoknak az kell, hogy körbe ugrálják őket udvaroljanak nekik de amikor meg azon van a szó, hogy összejönnél vele arra nem a válasz. De a figyelmességet ugyanúgy elvárja utána is. Imponál neki, hogy figyelmes vagy vele...
2009. aug. 5. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ne gondolj rá, menj tovább , nem csak ő él a környezetedben.
2009. aug. 5. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem akkor mostmár felesleges elhívnod randira. Max. legközelebb menj fel a lakására, ha hívna és szeretnél tőle valamit.
2009. aug. 5. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Ez így nagyon hamar felejtős. Csak játszmáznátok egymással naphosszat, kikészítenétek egymást, ha össze is jönnétek. Szerintem a csajt messziről kerülni, még bot végével sem piszkálni!!! Ennyi.

Majd, ha 3-5 év múlva megkomolyodik, vissza lehet térni a "járásra". Addigra Te is jobban tisztában leszel pár dologgal. Azért viszont gondolatban kapsz tőlem egy szép zöldmezei pirospontot, amiért nem hagytad magad "kihasználni". Ez ritka jellemre vall, tisztellek érte.

2009. aug. 5. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Tudja, hogy érdeklődsz iránta, és szórakozik veled. Ha összejössz egy lánnyal, látványos nemzeti gyászt fog tartani, és hetekig telefonálgat majd neked zokogva, hogy csak te kellenél neki (merthogy látja, hogy nem körülötte forogsz).
2009. aug. 5. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
hát szerintem jobb, hogy nem jöttél vele össze....ebőb la sztoriból nekem nem az jön le, hogy annyira beléd esett volna, szerintem csak kellettél volna neki, (talán arra) egy pár napig, talán hétig és szevasz. lépj ezen túl :S :( tudom, hogy rossz meg minden...:(
2009. aug. 5. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a csajjal. Ha járni akarna veled, akkor nem szórakozna.
2009. aug. 5. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, valamennyivel egyet tudok érteni!

Adok még egy bónuszt amit kihagytam, ezt kérdezi amikor elköszöntem:

-Figyi, mi a parfümnek a neve amit használsz?

-Miért vagy rá kíváncsi?

-Mert ez a kedvenc illatom!

-Nem fontos.

-De lécci lécci lécci!!

-Akkor kérdezd meg XY-t, ha annyira érdekel (a barátom öccse) - Ezt mondtam neki. Talán eddigre a fejem is kezdett lilulni, de biztos hogy nem látta meg :D

2009. aug. 6. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!