Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor csókolóztam a pasimmal éa ő benyult a bugyimba és a nunimat simizte nagyon jó volt ezért hagytan gond amit csináltam?
Amíg többet nem csináltok, addig nem gond.
Nem értem miért kell mindenkinek gúnyolódnia, meg egyből túlreagálni mindent.
12évesen?már hogyne lenne gond?főleg ha úgy veszed hogy kb 6.os...amúgy az lesz még a jó ha a pasid egy-két év múlva le akar feküdni veled és te meg még akkor csak 13 leszelX''D
gondolom ahoz sem lesz majd eszed hogy azt visszautastísd....ha már ezt megengedted neki...
amugy én ezen már meg sem lepődök.. a mai 12 évesek csinálnak már mindent,de ugyebár ahogy láthatjuk a kérdést is, érzelmileg még nem állnak rá készen,csak azt hiszik. Amugy nem gond végülis,csak ne feküdj le vele. Minimum 2 évet még várj amíg 14 leszel. Majd ha a férjed megkérdezi,vagy akár később egy pasid,hogy hány évesen vesztetted el, nagyon jól hangzana,hogy 12 xD örülök,hogy 93ban születtem, akik akár már 2-3 évvel később,azok már teljesen máshogy gondolkoznak,más generáció. Na mindegy ez hosszú lett.. a semmiért:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!