Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Szerintetek csúnya vagyok? (képek lent)
2012. okt. 6. 18:39
11/20 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. okt. 6. 18:49
12/20 A kérdező kommentje:
a 8-asnak üzenném én legalább fel merem vállalni saját magam és nem vagyok olyan mint te hogy egy noname senki nek állitom be magam.
2012. okt. 6. 18:52
13/20 anonim válasza:
"senki nek"
ha kötözködni akarsz írj helyesen.:D:D "senkinek":D:D
de én veled beszélgettem már.:D akkor nem emrted felvállalni magad..
15/20 BubisBublek860 válasza:
Óóóó 16-os :D Tese vagy valami helyesírási bajnok. :D
17/20 anonim válasza:
Ja, mert felelőtlen kis hülyegyerek vagy, aki nem gondolkozik, csak próbál nagynak tűnni, aztán meg azt mondod, hogy fel mered vállalni magad:D
18/20 anonim válasza:
naa MERTED :D:D csak kinyögöm.:D
19/20 anonim válasza:
Én is felmerem vállalni magam kispöcök, csak NEM egy ilyen oldalon ahol bárki kiadhatja magát bárkinek. Csak tudod nekem káposztalé helyett, agyam van amit használok is. Ja igen, Én tudod nem egy tipikus "rajpózer" vagyok. Vered itt magad az eldeformálódott fejeddel, meg a ratyi sapkáddal a monitort. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak, ettől se szebb, se keményebb nem leszel. Egyébként minden lánynak(bár Te inkább a fiúknak....na mindegy) más az izlése.
20/20 anonim válasza:
Mehetsz a következő Hobbit film castingjára...(amúgy minek kell 12-4 évesen képeket feltöltögetni, meg a sloziban pózerkodni? mi van a fiatalsággal? gyerekkor hova lett? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!