Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a csúnya lányok találnak meg?
Nem nagyképűségből mondom , de az évfolyam ahova járok , tele van lányokkal , de csak a csúnyábbak jönnek oda hozzám ismerkedni , meg "véletlen fogdosni " . Igazán azt nem értem a dologban , hogy ugye aki kevésbé szép annak kevesebb önbizalma kéne legyen , mert a szébb leányzók eddig nem találtak meg maguknak ...
20/F
VVMM, miért kell minden kérdéshez odahánynod valamit?
Az a lényeg, hogy @nyád legalább szép nő, épp most mentem el a végbelébe.
nemtom,nekem az a bajom,hogy megszállták a házam 18 év körüli kis csitrik és asszem páran szemet vetettek rám
fogalmad sincs mennyire idegesítenek,de nem akarom megbántani őket,ezért gyakran kényszerülök arra,hogy elrejtőzzek előlük
a röhögésüktől a falat tudnám kaparni
ki mondta,hogy nem a külsőt nézik
amelyik nem tetszik bottal sem piszkálnám meg,ha csak olyanok lennének és én lennék az utolsó férfi a földön felőlem nyugodtan kihalhatna az emberiség
a lányok dolga az,hogy szépek legyenek
mindenkinek más a szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!