Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon-nagyon tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon tetszenek a hosszú hajú srácok, lehet esélyem ha. (folyt. Köv. )?

Figyelt kérdés

Ez a "fétis" még a kizárólag rockot hallgató korszakomból maradt vissza, mikor tényleg csak rockot hallgattam, előadóra és nemzetiségre való tekintet nélkül. Kb. 3 éve volt, hogy életemben először (mióta önállóan öltözködöm) színes ruhadarabot vettem fel, meglepve ezzel a környezetemet, akik eddig le sem tudták volna rángatni rólam a Nightwish-es pólómat. Azóta már inkább divatosabban öltözködöm, és a gyönyörű, hosszú és természeténél fogva egyenes hajamat levágattam, vállig érőre. Ez persze egy több éves folyamat volt, nem hirtelen változtam meg egyik napról a másikra és ettől még nem lettem egy disco-ban bulizós, taccsra részegedős idióta... Azért váltottam, mert így érzem magam jól és bár azóta is nagyon szeretem a rockot, rengeteg féle zenét hallgatok, a barátaim között azóta a rapperektől kezdve a disco zenét hallgatókon át a metált hallgatókig minden féle akad.

Na, a kérdés az, hogy ha ennyire megváltoztam, az ízlésem és a szívem most mégis visszahúz ebbe a "világba", lehet így még esélyem egy hosszú, szép egyenes hajú pasinál, akinek igéző a tekintete? Több ilyen srácot is ismerek, akiktől majdnem minden barátnőm fél, csak én mertem odamenni és megismerkedni velük. Én nem akarom előttük megjátszani, hogy újra olyan vagyok, mint régen, így érzem jól magam, de úgy vettem észre, hogy nekik jobban tetszenek azok a lányok, akik jobban kimutatják a zenei stílusukat. Tehát akik inkább csak ezt a műfajt szeretik, a kicsit közkedveltebb zenéket nem.

Mit gondoltok?

19/L

2012. okt. 5. 20:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#1 Lényegében ennyi a változás, amit leírtam. Tehát másfajta zenéket is hallgatok, sok olyan barátom lett, akik pl. ragaszkodnak a rapp-hez, vagy egyéb stílusokhoz és a rockról kb annyit tudnak, hogy van olyan együttes, hogy Metallica. Meg ez, az öltözködés, ami változott. És a derékig érő hajam most már csak vállig ér. Tehát jórészt külső. Ettől belülről még ugyanaz a mosolygós, kitartó, kicsit dilis csaj maradtam. Annyi változás talán történt, hogy nyitottabb vagyok más kultúrákra, jobban elfogadom egyes emberek hibáit, vagy különös dolgait. Szóval nem akarok megváltoztatni senkit, csak elfogadom.

Kedves rocker fiú!

Igazából nem ért semmi "trauma". Nálam ez az egész rock-őrület ott kezdődött, hogy a szüleim mindig az igazi rock-legendákat tartották zenének, ezen nőttünk fel a nővéremmel és nekik köszönhetem, hogy mikor a barátaim 7.-ben mind Csacska angyalt, meg hasonló argentín bénázásokat néztek, én akkor már tudtam, mi az a Black Sabbath, Nirvana, AC/DC, Queen, Clash, Scorpions... stb.

Szerintem, ahogy felnőttem (talán még folyamatban van), úgy a látóköröm is kiszélesedett, sok emberrel találkozom minden nap, mindenki más és egyedi a maga módján és rájöttem, hogy semmi értelme annak, hogy én csak ezt a stílust ismerjem, hogy csak ehhez tartozzak, mikor még annyi minden más van! Attól még nem szeretem kevésbé, hogy mást is szeretek mellette.

A többieknek köszi! :)

2012. okt. 5. 21:38
 12/15 VVMMvvmm ***** válasza:

A "rocker" kultúra nem haldoklik.Szerintem sokkal több a

rocker mint valaha.A Hard Rock és a Metal iránt szerintem

soha nem volt olyan nagy érdeklődés mint manapság.

Más kérdés, hogy sok nem Hard Rock és Metal zenét

próbálnak eladni ezen elnevezések alatt(pl.grunge,nu,különböző punk és alternatív bénaságokat.)

Magyarországon van némi visszaesés, hiszen sok trendy

fazon lekopott.

2012. okt. 5. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
2012. okt. 5. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
nem csak magyarországon van visszaesés, vajdasági vagyok, és a környékünkön bezárt majdnem az összes olyan hely, ahol rock-metál koncertek voltak. persze nyílt húszezer diszkó a helyére. nincs hova mennem hétvégén, ahol jól tudnám érezni magam.
2012. okt. 6. 16:28
 15/15 VVMMvvmm ***** válasza:

14-es összességében nekem teljesen mások a tapasztalatim!

Szerintem a Vajdaság soha nem volt egy óriási Metal,

Hard Rock piac.Azt gondolom nem érted ezt a témát eléggé.

Egyébként nem mondtam, hogy csak Magyarországon lehet

visszeseés.De bocs néhány hely bezárása a Vajdaságban

egy porszem a világhoz képest.A leglényegesebb, hogy például az USA-ban,Németországban,Olaszországban,Japánban,

Dél-Amerkában rengeteg zenekar működik.Ezen túl a metal

és hard rock zenei lemezpiac hihetelenül kiszélesedett.

Az internet is óriási segítség, hogy megismerjük a jelen a múlt és majd a jövő zenei termékeit.Bocsi de a Vajdaság zenei élete ebből a szempontból csak csepp a tengerben. Amúgy tavaly óriási érdeklődés mellett-ott voltam- adott a Judas Priest koncertet Magyarországon is.Most rengeteg érvet sorolhatnék még.De aki nem hiszi járjon utána!(Ha akar)

2012. okt. 7. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!