Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon-nagyon tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon-nagyon tetszenek a hosszú hajú srácok, lehet esélyem ha. (folyt. Köv. )?

Figyelt kérdés

Ez a "fétis" még a kizárólag rockot hallgató korszakomból maradt vissza, mikor tényleg csak rockot hallgattam, előadóra és nemzetiségre való tekintet nélkül. Kb. 3 éve volt, hogy életemben először (mióta önállóan öltözködöm) színes ruhadarabot vettem fel, meglepve ezzel a környezetemet, akik eddig le sem tudták volna rángatni rólam a Nightwish-es pólómat. Azóta már inkább divatosabban öltözködöm, és a gyönyörű, hosszú és természeténél fogva egyenes hajamat levágattam, vállig érőre. Ez persze egy több éves folyamat volt, nem hirtelen változtam meg egyik napról a másikra és ettől még nem lettem egy disco-ban bulizós, taccsra részegedős idióta... Azért váltottam, mert így érzem magam jól és bár azóta is nagyon szeretem a rockot, rengeteg féle zenét hallgatok, a barátaim között azóta a rapperektől kezdve a disco zenét hallgatókon át a metált hallgatókig minden féle akad.

Na, a kérdés az, hogy ha ennyire megváltoztam, az ízlésem és a szívem most mégis visszahúz ebbe a "világba", lehet így még esélyem egy hosszú, szép egyenes hajú pasinál, akinek igéző a tekintete? Több ilyen srácot is ismerek, akiktől majdnem minden barátnőm fél, csak én mertem odamenni és megismerkedni velük. Én nem akarom előttük megjátszani, hogy újra olyan vagyok, mint régen, így érzem jól magam, de úgy vettem észre, hogy nekik jobban tetszenek azok a lányok, akik jobban kimutatják a zenei stílusukat. Tehát akik inkább csak ezt a műfajt szeretik, a kicsit közkedveltebb zenéket nem.

Mit gondoltok?

19/L

2012. okt. 5. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hát ez személyfüggö, de azért az ilyen nagy rocker stílusú srácok mellett tényleg inkább olyan lányokat látni.

Azért biztos lenne olyan is, akinek így bejönnél.. bár nem nagyon írtad le milyen nagy a változás, csak azt, hogy színesebben öltözködsz.

2012. okt. 5. 20:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem simán :) ha kifogsz egy rendes fiút, nem az öltözeted nézi :D 20/f nekem nincs hosszú egyenes hajam de kicsit hosszú, de vállig sose ér
2012. okt. 5. 20:48
 3/15 Mókusgyilkos ***** válasza:

az nem hosszú hanem emós :D

nekem nyárig lapockáig érő volt csak nem egyenes :D

de nem érzem át h miért lenne kizáró ok a zenei stílus / öltözködés.

2012. okt. 5. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? A személyiséged a lényeg, nem a zenei stílus :)
2012. okt. 5. 20:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem simán lehet esélyed :)

de egy témakörön kívül irányuló kérdés, ha megengeded:

mitől változtál meg? és miért? mi vitt rá?

(elszomorít, hogy egyre kevesebb a rocker körülöttem. úgy érzem, hogy egy kultúra haldoklik)

egy rocker fiú

2012. okt. 5. 20:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy vagyok vele, ahogy Te leírtad. Régen csak a rock volt a jó zene, csak a rockerek voltak a jó emberek, gondoltam én. Most már megváltoztam, bár leginkább csak öltözködésben, meg nyitottabb lettem, pont mint Te. És rocker(hosszú hajú) barátom van. Szóval simán lehet esélyed, sőt, talán még pozitívum is, ha csinosan öltözködsz. 18l
2012. okt. 5. 21:05
 7/15 VVMMvvmm ***** válasza:
100%

Nem akarok dicsekedni, de nekem rohadt hosszú hajam van

(nem kamu).

2012. okt. 5. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem amit leartál magadról az nem lehet akadály ahhoz, hogy hosszúhajú férfit találj magadnak. Ilyen változás nálam is bekövetkezett, régebben több fekete ruhát hordtam, csak a rock mindenek előtt. Aztán jobban elmélyültem a zenében, és találtam, olyan zenéket amik nem rockszámok, de mégis nagyon átjönnek :) Ezzel párhuzamosan változott az öltözködésem, de a hosszú hajamról nem vagyok hajlandó lemondani :D

21/F

2012. okt. 5. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:

énis így voltam sokat változtam, de azóta ha így odamegyek egy rocker, rastás, vagy valamilyen sráchoz, eleinte nagyon furán néznek rám, de aztán megy a dolog simán:)

De ebben igaza van az előttem szólónak, hogy rocker srácok mellett általában én is csak rocker lányokat láttam eddig. :)

2012. okt. 5. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:
hát nem tudom hol laksz, de én felém minden csodás hosszú hajú, igéző tekintetű, rockernek átlagos, csinosan öltözködő barátnője van, nekem meg épp ez a problémám...
2012. okt. 5. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!