Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ritka az olyan csaj akinek tetszenek a lányos fiúk? Miért olyan nagy baj hogy fiú létemre szeretem festeni a szemem, körmöm és hosszú hajam van?
Mert ciki lenne kimenni veled az utcára gondolom...
Én enm tudnék kimenni bocsi.Nemtom milyen mértékbenfested a szemed,gondolom olyan EMO stílusban.
Tudod szeretjük mi lányok,hogyha egy férfias pasi áll velünk szembe és enme gy yolan,aki ránk hasonlít...
Bocsi ettől függetlenül nem akartalak megbántani.
Üdv.:M.
Kedves ember!
Ne haragudj, de ha lanyos fiu kinezettel akarsz csajt magadnak, akkor olyan csajszit valassz aki amugy pasi. Minden gondod megszunik ezzel.
Egy no attol no, hogy a ferfi azza teszi es forditva...
Nincs gond, ha neked a szemfestek meg a koromlakk tetszik. De nem ferfias.
A hosszuhaj az viszont lehet az ha apolt es jol van nyirva.
En is jobban szeretem a ferfias ferfiakat. A szoros mellkast meg a borostat. Mindenkinek mas...tudod. De bizzunk benne elobb-utobb kinovod az eyeliner-es idoszakodat es ferfive novod ki magad...
háát figy én lány vagyok és biszex... inkább a lányokhoz vonzódom, fiúkból meg csak a lányos fiúk jönnek be, de közölük se mindegyik... a metroszexualitás, meg a szoláriumozottság meg a kurvaság meg az emó meg a nyávogós hang nem igazán szimpi lányban sem, nemhogy fiúban.
de nézd a jó oldalát, legalább megérted a lányokat, h miért vacilálnak órákig a hajukkal meg a sminkjükkel, és tudsz nekik tippeket adni. ezt biztos sokan értékelik. és sok lánynak nem jönnek be a jetik... a tévhittel ellentétben nem attól férfi egy férfi, hogy szőrös és bűzlik. na bocs ezért a hülye válaszért, kezdek fáradni:D
Hát nekem is eléggé lányos pasim van (nem festi magát de hosszú haja van és emo-n öltözködik (de nem az ) )
Szerintem nem gáz , persze egy bizonyos fokid , nha meg lehetsz a kinézeted ellenére pasi , csak viselkedj úgy , és érezze a lány hogy te psai vagy aki határozott , magabiztos (de nem önelégült) és hogy te vagy a domináns személy (tehát te vagy az erős aki mellet a lány bizonságba van ) :)
Hajráá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!