Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavaly senkit se érdekelt, most meg tapadnak rá a csajok, hogy érte el?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban. Tavaly tök kétségbeesett volt,alig voltak barátai,és rám is nyomult,látszott rajta,h össze akar velem jönni. Helyes fiú volt,de nem tudtam vele mit kezdeni mert látszott rajta,h túlzottan szeretethiányos. Most idén meg sokkal 'nagyobb lett az arca' a jobb csajok is odamennek hozzá,taperolják,lefotózzák.stb. Annyit tudok róla csak úgy felszínesen ,hogy nyáron asszem Sanghajban járt,meg ott valami csajjal is kavart,de nem tudom a részleteket. Az a baj,h rólam tudomást se vesz azóta. Mi változott ennyire meg? Amúgy 12esek vagyunk,végzősök.2012. okt. 5. 07:10
11/15 anonim válasza:
Kislány van itt igazság bőven olvasgasd szépen a kommenteket:)Dühítő hogy ilyen kis eszetlen vagy ,de igaz sajnos hogy ilyenekből lesznek a haszon érdek rib.ncok
Kár volt kiírni a kérdést ,magad égetted :D
12/15 anonim válasza:
Én nem értek egyet a többi válaszolóval. Lehet hogy enm voltál belé szerelmes na és? Lehet hogy most sem vagy csak zavar az hogy ilyen hamar feladta vagy mittudom én. A lényeg hogy biztos kiderült h gazdag vagy ilyesmi, de most élvezi a hírnevet gondolom, de ez nem azt jelenti hogy elfelejtett. Ha nagyon zavar az hogy nagy arca lett, akkor menj oda hozzá és szépen mondd meg neki. Lehet hogy ha kettesben beszélsz vele, az is kiderül hogy te még mindig tetszel-e neki!:)
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm a válaszod! Soakt segített,de hogy menjek oda hozzá,van valami ötleted,te hogyan csinálnád?
2012. okt. 6. 11:08
14/15 anonim válasza:
Úúú nem is tudom. Talán mutasd ki neki hogy nem tetszik hogy ilyen lett. Ha rád mosolyog ne mosolyogj vissza, ilyen apró jelek. Csak az a baj hogy nem tudom hogy azért néha váltotok pár szót? Vagy köszöntök egymásnak ha találkoztok? Mert ha igen, akkor pl. mikor köszön neked és visszaköszönsz, akkor a hangsúlyodból érezheti hogy valami bajod van vele. Vagy valami ilyesmi..:P Aztán meg hátha rákérdez hogy mi bajod van és akkor beszélgethetsz vele. Én valahogy így csinálnám. Rákésztetném arra hogy ő kérdezzen rá:))
15/15 Ipso válasza:
Fiúként azt tudom elképzelni, hogy tavaly még szűz volt, ezért volt kétségbeesett, majd azután Sanghajban legalább egy-két éjszakára talált egy barátnőt. Így egyrészt már van tapasztalata, másrészt elmúlt az a szörnyű érzés, hogy 17-18 évesen még nem "igazi férfi".
Ő maga is nyugodtabb lett, meg tapasztaltabb, és ez érződik a viselkedésén is. Másképp néz meg egy lányt az, aki tudja, hogy a ruhátok domborulatai hogy nézhetnek ki közelről. Ezt a magabiztosabb viselkedést pedig érzik a lányok is (te is), és férfiasnak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!