Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért tapadnak rám a nők?
Van barátnőm, erre nagy hirtelen sok csajnak (azért nem mindenkinek) kapásból én kellek, és ezt a szemembe is mondják, hogy ha nem lenne barátnőd véged lenne...meg ilyenek...
Meg egyszerűen bármit mondok egy lánynak, kapásból bejön neki.
Nemértem a helyzetet, mert eddig míg nem volt csajom, senkinek sem kellettem, és csak mázli hogy a mostanival is összejöttem, és ez az ő érdeme, ő tett többet a kapcsolatunkért.
Mostmeg szó szerint nem győzöm levakarni magamról a csajokat, és olyan rossz érzés ez, mert egy éjszakás kalandban is benne lennének, de van barátnőm és nem akarom megcsalni.
Miért nem jött ez a "korszak" hamarabb, míg szingli voltam????!!!!!
A poén az hogy még így is rengeteg csajjal jóban vagyok ,meg beszélgetek msn en is, hogy leszögeztem hogy csajom van.
ohhhh mily plátói megfogalmazás :D
lehet benne valami egyébként....
Velem is előfordult már. Lány vagyok :)
Én sem értem h mért pont olyankor lesznek "sokan" oda értünk mikor foglaltak vagyunk..
azért tapadnak akkor rád jobban a csajok mert rájönnek hogy te valójában milyen jó pasi vagy csak eddig mivel nem volt csajod ezért nem tudtad ezt megmutatni.Amúgy ez velem is így volt csak kicsit másképp.Nekem tetszett egy srác és megkérdeztem hogy lessz-e a barátom és nemet mondott és amióta van pasim folyton velem beszélget meg szíveket küldözget meg ilyenek.
Am én lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!