Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor miért tapadnak rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor miért tapadnak rám a nők?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, erre nagy hirtelen sok csajnak (azért nem mindenkinek) kapásból én kellek, és ezt a szemembe is mondják, hogy ha nem lenne barátnőd véged lenne...meg ilyenek...

Meg egyszerűen bármit mondok egy lánynak, kapásból bejön neki.

Nemértem a helyzetet, mert eddig míg nem volt csajom, senkinek sem kellettem, és csak mázli hogy a mostanival is összejöttem, és ez az ő érdeme, ő tett többet a kapcsolatunkért.

Mostmeg szó szerint nem győzöm levakarni magamról a csajokat, és olyan rossz érzés ez, mert egy éjszakás kalandban is benne lennének, de van barátnőm és nem akarom megcsalni.

Miért nem jött ez a "korszak" hamarabb, míg szingli voltam????!!!!!

A poén az hogy még így is rengeteg csajjal jóban vagyok ,meg beszélgetek msn en is, hogy leszögeztem hogy csajom van.

2011. ápr. 16. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ez ismerős, csak én lányként érzem ugyanígy...talán az elérhetetlenség misztikuma, hogy ilyen költői legyek :)
2011. ápr. 16. 14:10
 2/12 A kérdező kommentje:

ohhhh mily plátói megfogalmazás :D

lehet benne valami egyébként....

2011. ápr. 16. 14:12
 3/12 anonim válasza:

Velem is előfordult már. Lány vagyok :)

Én sem értem h mért pont olyankor lesznek "sokan" oda értünk mikor foglaltak vagyunk..

2011. ápr. 16. 14:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes voltam egy lányba, nem kelletem neki, most, hogy van barátnőm, már kellenék...
2011. ápr. 16. 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
A nőknek mindig az kell amit nem kaphatnak meg. Másrészt, most hogy már van barátnőd, már "bizonyítottál" hogy van akinél jó vagy, ettől érdekesebb vagy a többi nő számára.
2011. ápr. 16. 15:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Értem én amit mondasz.Gondolom a többi csaj enm tudja mi a helyzet, tehát nem azért kellesz nekik,mert van barátnőd. Azért kellesz, mert az, hogy van barátnőd,és szereted kisugárzik a külsődre is.Sokkal boldogabb vagy, és ez látszik.Amikor nem volt akkor meg gondolom görcsösen akartál, nem adtad magadat, izgultál,most hogy már van te nem kereselbarátnőd, így lazán kezeled őket, nekik pedig ez imponál.
2011. ápr. 16. 23:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem van erre egy elméletem. Amíg az ember szingli, addig állandóan azt keresi, hogy hol van egy társ, akibe szerelmes lehet. Aztán ha megkapja, akkor sugárzik belőle, hogy van valakije, szeretik, és ez a kisugárzás vonzóvá tesz. Mert már nem fél a kudarcoktól és nem tekint a többi férfira úgy, mint lehetséges társ.
2011. ápr. 18. 16:09
 8/12 anonim ***** válasza:
hát, vagy csak igy hiszed :P egyébként fiúból vagyok, nem tudok mást mondani, mi pasik általában forditott esetben nyomulunk.
2011. ápr. 18. 17:13
 9/12 anonim válasza:

azért tapadnak akkor rád jobban a csajok mert rájönnek hogy te valójában milyen jó pasi vagy csak eddig mivel nem volt csajod ezért nem tudtad ezt megmutatni.Amúgy ez velem is így volt csak kicsit másképp.Nekem tetszett egy srác és megkérdeztem hogy lessz-e a barátom és nemet mondott és amióta van pasim folyton velem beszélget meg szíveket küldözget meg ilyenek.

Am én lány vagyok

2011. ápr. 18. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
ez így van.. ha van egy srác aki ari de am sehogy nem tekintek rá.. amint meglátom hogy vmi csajjal bezsélget/jóban van vagy valami, egyből elkap az az érzés h jajj mit mulasztok el vele, hiszen más csajnak is bejön.. egy meglátom hogy jó és egyből kell
2011. ápr. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!