Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor miért tapadnak rám a nők?
Van barátnőm, erre nagy hirtelen sok csajnak (azért nem mindenkinek) kapásból én kellek, és ezt a szemembe is mondják, hogy ha nem lenne barátnőd véged lenne...meg ilyenek...
Meg egyszerűen bármit mondok egy lánynak, kapásból bejön neki.
Nemértem a helyzetet, mert eddig míg nem volt csajom, senkinek sem kellettem, és csak mázli hogy a mostanival is összejöttem, és ez az ő érdeme, ő tett többet a kapcsolatunkért.
Mostmeg szó szerint nem győzöm levakarni magamról a csajokat, és olyan rossz érzés ez, mert egy éjszakás kalandban is benne lennének, de van barátnőm és nem akarom megcsalni.
Miért nem jött ez a "korszak" hamarabb, míg szingli voltam????!!!!!
A poén az hogy még így is rengeteg csajjal jóban vagyok ,meg beszélgetek msn en is, hogy leszögeztem hogy csajom van.
én egy lánnyal "kűzdöttem" de sajnos a végső választ nem kaptam meg tőle. Amikor feltettem magamról képeket ahogy más lányokkal táncolok, akkor egy nőismerősöm elismerően megjegyezte "na ez nagyon okos dolog volt", merthát igen, láthatják a lány, hogy mit veszit ezzel.
Persze ez nem aranyrecept, de tényleg van benne valami
remélem még olvassátok. Nálam is történt olyan, hogy csak úgy odavetettem egy lánynak, hogy szerencsés a barátja! (ebből nyilván levonta a következtetést :D)
szerintem azért is, mert sokkal könnyebb egy foglalt embernek az őszintét megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!